Wild Reels

door Spearhead Studios

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Reels:

53 plays

Gokkast beoordeling

Wild Reels
RTP 97%
Volatiliteit MED

Wild Reels

Wild Reels is een online gokkast ontwikkeld door Spearhead Studios, dat je meeneemt een gezellig avondje uit met een vrolijk en kleurrijk disco-thema.

Je speelt Wild Reels met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is met 97% flink boven het gemiddelde.

Wild Reels speelregels

Je speelt Wild Reels op vijf rollen met drie rijen en het heeft tien vaste winlijnen. Elke keer dat je een winnende combinatie gemaakt hebt beginnen de disco-lampen te schijnen en wordt dit uitgebreid gevierd. Ook vind je in deze gokkast een aantal leuke features die ervoor zorgen dat je leuke bedragen kunt winnen én dat het spel spannend blijft.

Er is één belangrijke feature in het basisspel, de Wild Reel Feature. Op een willekeurig moment zal tijdens de spin de reel veranderen in een Wild Reel en jou zo helpen winnende combinaties te maken.

Ook kom je in Wild Reels een gratis spins feature tegen. Wanneer je minimaal drie scatter symbolen weet te bemachtigen, activeer je vijftien gratis spins. Ook tijdens deze gratis spins feature krijg je op een willekeurig moment te maken met de Wild Reel Feature om zo ook extra winsten te kunnen boeken.

Wild Reels thema en symbolen

Het thema van Wild Reels is een retro disco, waar de discoballen je om de oren vliegen. Op de achtergrond van de reels zie je ook een grote discobal en het spel is enorm kleurrijk opgezet.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaart-symbolen. De symbolen die het meest uitbetalen in deze gokkast zijn de zevens, gouden bellen en het BAR-symbool.

Het scatter symbool is de glinsterende discobal, minimaal drie van deze symbolen activeert de bonus feature.

De gouden plaat is het wild symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter symbool. Wanneer je vijf van deze symbolen weet te bemachtigen op een actieve winlijn, dan levert dit je tevens vijftig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Wild Reels is een vermakelijke gokkast die enorm vrolijk en meeslepend is. De lage variatie van deze slotmachine zorgt er bovendien voor dat het toegankelijk is voor alle spelers.

Je vindt ook een auto-play functie, hiermee kun je het spel automatisch laten draaien. Als je voor deze functie kiest, zorg er dan wel voor dat je deze eerst goed instelt.

Wild Reels heeft bovendien ook een gratis versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te spelen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Daarnaast is Wild Reels ook beschikbaar op alle apparaten. Het wordt ondersteund in iOS en Android.

NetEnt heeft een enorm populair videoslot op hun naam staan, genaamd Dazzle Me. Dazzle Me heeft een traditioneel fruitkast thema, maar dan in een nieuw en modern jasje. Deze slotmachine speel je al vanaf €0,20 cent per draai en je kunt tot wel honderdvijftigduizend euro winnen.

Dazzle Me is een hoge variatie gokkast met een RTP van 96,9%. Bovendien is dit spel beschikbaar op alle apparaten.

Ook ontwikkelaar Playson heeft een fruitslot ontwikkeld die enorm populair is, genaamd Phoenix Fire. Dit is een lage variatie gokkast die al te spelen is vanaf €0,10 cent per draai. Je kunt in deze gokkast tot wel vijftigduizend euro winnen.

Het uitkeringspercentage is met 96,08% netjes op het gemiddelde. Probeer ook Phoenix Fire eens uit!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...