Eastern Mystery

door Spearhead Studios

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Eastern Mystery:

26 plays

Gokkast beoordeling

Eastern Mystery
RTP 96%
Volatiliteit MED

Eastern Mystery

Ga terug in de tijd naar de dagen van de Gouden Horde met Eastern Mystery, een online gokkast van Spearhead Studios. Dit spel heeft een eenvoudige maar leuke gameplay. Spelers kunnen onder meer profiteren van gratis spins, speciale symbolen en verschillende vermenigvuldigers.

Hoe speel je Eastern Mystery?

Eastern Mystery heeft een speelveld met drie rijen en vijf rollen. Je kunt winnende combinaties maken op 50 winlijnen. Inzetten kan van € 0,50 tot € 100 per draai. Als je klaar bent met inzetten, kun je op de draaiknop klikken om het spel te starten. Wil je graag automatisch spelen, dan kun je met de autospin-knop 10 tot 400 automatische spins instellen.

Op de rollen van Eastern Mystery kunnen 14 verschillende symbolen vallen. De basissymbolen zijn de traditionele speelkaarten van 9 tot A. Andere symbolen zijn een zwaard, een gouden beker, een paard en een krijger en een bijl. De speciale symbolen zijn de scatter en de wild symbolen. Er zijn twee wilds in het spel, namelijk een rood en een blauw juweel. Deze symbolen vervangen de reguliere symbolen.

Eastern Mystery gratis spins en bonusfuncties

De belangrijkste bonusfunctie van Eastern Mystery is de gratis spins-ronde. Deze functie kun je activeren door drie of meer scatters te laten landen. Vervolgens ontvang je 10 gratis spins. Tijdens deze functie kunnen ook wild symbolen op de rollen vallen. Het rode juweel vervangt alle symbolen behalve de scatter en het blauwe juweel vormt een winnende combinatie. Het kan ook alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter.

Als het blauwe juweel valt op rol 2, vermenigvuldigt het een winlijn met 1x of 2x. Als hij valt op rol 4, is de multiplier 1x of 5x. Als de vermenigvuldigers van 2x en 5x samen verschijnen, worden ze bij elkaar opgeteld en profiteer je van een multiplier 10x. Met Eastern Mystery kun je tot 3.200x je inzet winnen.

Conclusie Eastern Mystery

Naast een prachtig ontwerp biedt Eastern Mystery nog een heleboel andere geweldige dingen. De gratis spins kun je steeds opnieuw activeren en je profiteert van enkele lucratieve vermenigvuldigers. Wat ook fijn is aan deze slot zijn de vele winlijnen en de speciale symbolen die voor extra winsten kunnen zorgen.

Veel voorkomende vragen

Wat is het RTP-percentage van Eastern Mystery?

Eastern Mystery heeft een RTP-percentage van 96,04%, wat net iets boven het gemiddelde ligt.

Kan ik Eastern Mystery op mijn smartphone spelen?

Ja, het is mogelijk om Eastern Mystery op je smartphone te spelen. Het spel is zo gemaakt dat het ook perfect werkt op mobiele apparaten.

Heeft Eastern Mystery een jackpot?

Nee, deze online gokkast heeft geen jackpot, maar wel enkele andere bonusfuncties zoals gratis spins.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...