Book of Souls II: El Dorado

door Spearhead Studios

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.98%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Souls II: El Dorado:

11 plays

Gokkast beoordeling

Book of Souls II: El Dorado
RTP 95.98%
Volatiliteit MED

Book of Souls II: El Dorado

Book of Souls 2: El dorado is een videoslot ontwikkeld door Spearhead Gaming, het voormalige GIG Gaming en de opvolger van Book of Souls.

Je speelt Book of Souls 2: El dorado met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €100,- per draai. Dit is een hoge variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 95,98%. In Book of Souls 2: El dorado kan je tot wel één miljoen euro winnen.

Book of Souls 2: El dorado speelregels

Je speelt Book of Souls 2: El dorado met tien actieve winlijnen. Je hebt in het basisspel twee features.

Op een willekeurig moment in het basisspel kan het El Dorado Wheel tevoorschijn komen. Op dit Wheel staan allerlei laag uitbetalende symbolen. Het symbool dat je op deze Wheel draait wordt van het scherm gehaald en vervangen door een wild symbool.

De tweede feature die je in het basisspel tegen komt is de El Dorado Cascading Wins. Dit kan je na elke winnende draai triggeren. Wanneer je deze feature start, zullen winnende combinaties van het scherm verdwijnen. Zo wordt er dus ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen én nieuwe winnende combinaties.

Het wild symbool is het Book of Souls. Naast dat dit als ‘gewoon’ wild symbool fungeert, zorgt dit symbool ook dat je de bonus feature kunt activeren. Met minimaal drie van deze symbolen activeer je de gratis spins.

Voordat je de gratis spins feature in gaat wordt er één symbool geselecteerd. Dit symbool expandeert nu op de rollen en zorgt er op deze manier voor dat je flinke bedragen kunt binnen slepen.

Book of Souls 2: El dorado thema en symbolen

Book of Souls 2: El dorado is geïnspireerd op het immens populaire Book of Ra en bovendien de opvolger van Book of Souls.

De avonturier is het best uitbetalende symbool van de gokkast, wanneer je van dit symbool vijf hebt weten te bemachtigen én een wild symbool erbij hebt, kan dit tot wel tienduizend keer de inzet opleveren.

Andere goed uitbetalende symbolen zijn de ‘Evil Priest’ en het gouden Maya masker. Deze symbolen zijn goed voor zevenhonderdvijftig tot tweeduizend keer de inzet, wanneer je er minimaal vijf hebt weten te draaien.

De kaart-symbolen zijn de laag uitbetalende symbolen en leveren je maximaal honderd tot honderdvijftig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Book of Souls 2: El dorado is een vermakelijke gokkast waarde flinke bedragen in kunt winnen. Wanneer je een beetje geluk hebt in Book of Souls 2: El dorado, kan deze gokkast je zelfs miljonair maken!

Er is ook een gratis versie te vinden van Book of Souls 2: El dorado. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Book of Souls 2: El dorado is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Red Tiger Gaming heeft Cirque de la Fortune dat je speelt op een reels van vijf keer vier en met dertig vaste winlijnen. Dit videoslot is mysterieus en heeft spannende bonusfeatures waarin je flinke bedragen kunt winnen.

Je speelt Cirque de la Fortune met een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Dit is een medium variatie gokkast met een RPT van 95,71%. Cirque de la Fortune is beschikbaar op alle apparaten.

Een ander videoslot dat we aan je willen voorstellen is Vault of Fortune, ontwikkeld door Yggdrasil. Dit is een hoge variatie gokkast dat je al kunt spelen vanaf €0,20 cent per draai.

Je kunt in Vault of Fortune tot wel elfduizend keer je inzet winnen. Je speelt deze gokkast met twintig winlijnen en heel wat spannende bonusfeatures!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...