Book of Souls

door Spearhead Studios

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.9%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Souls:

8 plays

Gokkast beoordeling

Book of Souls
RTP 96.9%
Volatiliteit HOOG

Book of Souls

Book of Souls is een online gokkast ontwikkeld door Spearhead Studios. Spearhead Studios was voorheen GIG Games.

Je speelt Book of Souls met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal €100,- per draai inleggen. Dit is een hoge variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,9%. Je kunt in Book of Souls tot wel een half miljoen euro winnen.

Book of Souls speelregels

Je speelt Book of Souls met tien vaste winlijnen en je kunt tot wel vijfduizend keer je inzet winnen in deze gokkast. Ook kom je een aantal spannende features tegen.

Het wild symbool is het gouden boek. Dit symbool is zowel het scatter bonussymbool maar ook het wild symbool van de gokkast. Een ander symbool om in de gaten te houden is het Book of souls logo symbool. Dit symbool komt op een willekeurig moment in het basisspel naar voren en laat groene krioelende slangen achter op het scherm. Deze slangen zorgen ervoor dat je extra wild symbolen krijgt.

Deze feature levert je in ieder geval drie extra wild symbolen op en maximaal tien wild symbolen.

Ook kom je in Book of Souls een gratis spins feature tegen. Wanneer je minimaal drie keer het wild symbool weet te bemachtigen, het gouden boek, dan activeer je deze feature. Voordat je begint met de gratis spins wordt er door het gouden boek gebladerd en wordt één van de symbolen jouw speciale symbool. Dit symbool expandeert op. De rollen en helpt jou op deze manier om extra winnende combinaties te maken.

Book of Souls thema en symbolen

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden is Book of Souls geïnspireerd op het populaire Book of Ra. Book of Souls speelt zich af in een tempel van de oude Maya’s. Lara Jones is de avonturier van het spel en samen met haar ga je opzoek naar de verborgen schatten.

Lara Jones is bovendien ook het hoogst uitbetalende symbool, je kan met dit symbool tot wel vijfduizend keer je inzet winnen.

De medium symbolen van deze gokkast zijn de oude Maya symbolen en de laag uitbetalende symbolen zijn de kaart-symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Er zijn al vele opvolgers gemaakt van het bekende Book of Ra, maar toch doet Book of Souls zeker niet onder. Het spel is vermakelijk, spannend en vooral erg leuk. Je kunt flinke bedragen winnen en bovendien is het uitkeringspercentage flink aan de hoge kant.

Je kunt Book of Souls ook eerst uitproberen in de gratis versie. Daarnaast is dit spel te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het wordt ondersteund in iOS en Android.

Een andere gokkast dat je meeneemt de tijd in Templar Tumble, een videoslot ontwikkeld door Relax Gaming. Dit is een Win all Ways gokkast met een hoge variatie.

Je speelt Templar Tumble met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt tot ruim zeventienduizend keer je inzet terug winnen. De RTP van deze gokkast is 96,29%, wat netjes op het gemiddelde ligt. Templar Tumble is beschikbaar op alle apparaten.

Een ander prachtig videoslot is Apollo God of the Sun, ontwikkeld door Novomatic. Je speelt deze medium variatie gokkast met honderd winlijnen en je kunt tot wel tweehonderdduizend euro winnen.

Je speelt Apollo God of the Sun  met een minimale inleg van €0,20 cent per draai. Apollo God of the Sun ziet er geweldig uit en het spel is vermakelijk. Probeer ook deze slotmachine eens uit!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...