Fruits & 777's

door Spearhead Studios

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Fruits & 777's:

14 plays

Gokkast beoordeling

Fruits & 777's
RTP 94%
Volatiliteit MED

Fruits & 777’s

Fruits & 777’s is een online gokkast ontwikkeld door Spearhead Studios dat een vintage uitstraling heeft.

Je speelt Fruits & 777’s vanaf €0,05 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Het uitkeringspercentage is met 96,26% netjes op het gemiddelde. Je kunt in Fruits & 777’s tot drieduizend keer je inzet winnen.

Fruits & 777’s speelregels

Je speelt Fruits & 777’s op vijf rollen met drie rijen en vijf winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je minimaal drie gelijke symbolen weet te bemachtigen. De variatie van Fruits & 777’s schatten wij in op medium.

Deze gokkast is geschikt voor alle spelers en heeft weinig poes-pas. Ben je opzoek naar een klassieke fruitslot en heb je geen interesse in alle gekke features? Dan ben je in Fruits & 777’s zeker op het juiste adres.

Fruits & 777’s thema en symbolen

Fruits & 777’s ziet er grafisch enorm goed uit. Ondanks dat het een klassieke slot is, heeft Spearhead studios zeker hun best gedaan om het spel tot in de puntjes te verzorgen.

Op de achtergrond, die zwart gekleurd is, met paarse highlights zie je de reels met de vrolijke vruchten. Je komt onder meer de watermeloen, pruimen, druiven en citroenen tegen.

De kersen en citroenen zijn de laagst uitbetalende symbolen. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit je tot tweehonderd keer de inzet op. De sinaasappel is goed voor tweehonderdvijftig keer je inzet, bij vijf gelijke.

Het best uitbetalende symbool is de zeven. Dit is waar het spel volledig om draait. Weet je vijf van deze zevens te draaien? Dan heb je de maximale winst te pakken van drieduizend keer je inzet.

De watermeloen en de druiven leveren overigens ook flink wat op, wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, heb je tot duizend keer je inzet terug gewonnen.

Conclusie en vergelijkbare games

Fruits & 777’s is een gokkast dat geschikt is voor alle soorten gamers, maar vooral gamers die graag in traditionele gokkasten spelen. Het spel heeft geen features, geen speciale symbolen en geen poes-pas.

Voordat je begint met spelen stel je het spel naar wens in en vervolgens ga je aan de slag. Wel heeft Fruits & 777’s een auto-play functie. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel automatisch te laten spelen. Wanneer je gebruik maakt van deze functie is het wel belangrijk dat je ook deze functie naar wens instelt.

Fruits & 777’s is ook gratis te spelen, zodat je het spel ook eerst kunt uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Daarnaast is deze slotmachine ook te spelen op alle apparaten en wordt het ondersteund door zowel iOS als door Android.

Pragmatic Play heeft Juicy Fruits uitgebracht, een videoslot met een hoge variatie.

Je speelt Juicy Fruits met een minimale inzet van €0,25 cent en je speelt met maximaal €125,- per draai.

Juicy Fruits speel je met maar liefst vijftig winlijnen en een aantal hele spannende features! Je kunt in deze gokkast tot wel vijfduizend keer je inzet winnen. Speel ook deze fruitslot eens!

Een andere fruitslot die we aan je willen voorstellen is Super Massive Respin, ontwikkeld door Betsson. Super Massive Respin heeft een Medium variatie en een RTP van 96,74%.

Je speelt Super Massive Respin met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en op twintig winlijnen. Je kunt in deze gokkast tot wel vijftigduizend euro winnen. Super Massive Respin is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...