Wild Colt

door Spearhead Studios

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Colt:

66 plays

Gokkast beoordeling

Wild Colt
RTP 94%
Volatiliteit MED

Wild Colt

Ben je klaar om het ongetemde paard te volgen in de wildernis van het Wilde Westen? Speel dan Wild Colt, een online gokkast van Spearhead Studios. Dit spel met prachtige visuele elementen en opvallende kleuren neemt je mee op een spannend avontuur. Je kunt gratis spins krijgen die je zullen helpen om de maximale winst te behalen.

Hoe speel je Wild Colt?

Wild Colt is een online slot met vijf rollen en 40 winlijnen. Het spel bevat tien basissymbolen: een hoefijzer, een buffel, zes speelkaarten, een cactus met bloemen en een adelaar. Het brandende paard is de wild. Dit symbool vervangt de andere symbolen zodat je meer kans maakt om een winnende combinatie te maken.

Als je drie logo’s op de centrale drie rollen laat landen, activeer je vijf gratis spins. Tijdens de gratis spins-ronde komen er meer wild symbolen op de rollen. Drie of meer scatters leveren extra gratis spins op.

Wild Colt functies

In de instellingen van het spel kun je de soundtrack dempen en vind je de uitbetalingstabel en de spelregels.

Scatter symbolen worden weergegeven als het logo van het spel, namelijk ‘Wild Colt’. Deze symbolen kunnen op rol twee, drie en vier landen. Zodra je drie van deze symbolen hebt, krijg je een multiplier van 2x en vijf gratis spins. Deze fase van het spel speel je op andere rollen dan het basisspel. Tijdens het bonusspel kun je dezelfde combo herhalen en nog eens een 2x multiplier en vijf gratis spins krijgen.

De maximale winst die je kunt behalen met Wild Colt kan oplopen tot maar liefst € 120.000. Deze winst kun je scoren als je alle bonusprestaties gebruikt en je de maximale inzet hebt geplaatst.

Conclusie Wild Colt

Wild Colt is een leuke slot met een klassiek Westers thema. Het heeft een gemiddelde variantie en is geschikt voor alle spelers. De slot heeft geen ingewikkelde spelmechanica of flitsende bonusgames. Je kunt je dus focussen op de essentie. Het ontwerp is van topklasse met tal van symbolen die het thema perfect weerspiegelen. Bovendien draagt de soundtrack echt bij aan het plezier van deze gokkast.

De leukste features van Wild Colt zijn de vermenigvuldigers en de vele gratis spins die je kunt scoren. Het spel biedt niet zoveel andere features, maar dit maakt het niet minder spannend. Je winsten kunnen namelijk erg hoog oplopen. We kunnen iedereen aanraden om dit vermakelijke spel eens te proberen.

Veelgestelde vragen

Wat is de RTP van Wild Colt?

De officiële RTP van Wild Colt is 96,01%. Dit is een RTP-percentage dat in lijn ligt met het huidige branchegemiddelde.

Zijn er gratis spins in Wild Colt?

Ja, de drie scatter symbolen die op de middelste rollen verschijnen activeren vijf gratis spins en voegen een multiplier van 2x toe. De gratis spins kun je spelen op een nieuwe set rollen met meer toegevoegde wild symbolen. De scatters kunnen 2x gratis spins toevoegen als ze in deze fase landen.

Hoeveel kan ik winnen met Wild Colt?

Met deze online gokkast kun je tot € 120.000 winnen. Als je veel gratis spins kan triggeren en de juiste combinaties kunt maken, kun je een mooi geldbedrag winnen met deze slot.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...