Sizzling Hot Quattro

door Novomatic

Start het spel

RTP 95.36%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Sizzling Hot Quattro:

101 plays

Gokkast beoordeling

Sizzling Hot Quattro
RTP 95.36%
Volatiliteit LAAG

Sizzling Hot Quattro

Sizzling Hot Quattro is de geupdate versie van Sizzling Six. Uiteraard draait het hier ook gewoon weer om fruit, maar daarnaast vergroot je hier je winkansen door vier schermen tegelijk te bespelen. Dit maakt het spel uniek in zijn soort. Ook dit spel is uiteraard ontworpen door Novomatic. Het bevat prachtige kleuren en geluiden en is ook gewoon leuk om te spelen. De slot heeft een retro thema en biedt de bekende fruitsymbolen, wat een eenvoudig en duidelijk spel tot gevolg heeft. Hier lees je alle belangrijke informatie over dit spel en begin je direct met spelen, of het spel in de demonstratiemodus bekijken.

Om te beginnen zetten we hier de technische feiten over dit spel op een rij. Daarna gaan we in op de speelwijze en betekenis van de verschillende symbolen. We bespreken eventuele extra features, waarna we vervolgens onze mening geven over dit spel. Na het lezen van deze beoordeling weet jij alles dat je moet weten om met goed gevolg Sizzling Hot Quattro te spelen.

Belangrijke feiten over Sizzling Hot Quattro op een rij:

Ontwikkelaar:     Novomatic

Type:                     Video slot

Thema:                 Fruit

RTP:                      95.36%

Winlijnen:           20

Rollen:                 5×3

Min-max inzet:    0,02-5

Bonussen & features:  Leuke extra symbolen en een alles-of-niets ronde

Variantie:              NVT

Maximale uitbetaling:

Lanceerdatum:

Zo werkt dit spel

Zoals je van een klassiek fruitspel mag verwachten komen er vooral fruitsoorten als symbolen in Sizzling Hot Quattro voor. Zoals wel vaker, leveren de kersen het minste op. Wel heb je er maar twee nodig, om te kunnen winnen. De ster en de rode 7 leveren de hoogste geldbedragen op dus probeer hier zo veel mogelijk voor te gaan. Omdat je speelt met vier verschillende reels, kun je elk systeem een andere kant op laten gaan. Dat vergroot uiteraard ook jouw kans op winst.

Er is hier ook een Scatter symbool beschikbaar, deze komen op alle rijen voor. Door er 1 te ontvangen kun je speciale bonusrondes vrij spelen. Het verdient daarom zeker de voorkeur om alle betaallijnen elke keer in te zetten. Elke reel beschikt tenslotte over vijf betaallijnen, waardoor je er in totaal de beschikking hebt over twintig. Het is ook fijn om te weten dat het spel over een autofunctie beschikt. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel betaallijnen je per keer inzet en kunt zo zowel jouw budget als jouw winkansen in de gaten houden.

Dit zijn de extra mogelijkheden van Sizzling Hot Quattro

Naast dat je dus met een scatter leuke bonussen vrij speelt krijg je op het einde ook de kans om een double-or-nothing spel te spelen. Daarmee kun jij jouw winst ofwel verdubbelen, ofwel in het geheel kwijt raken. Deze feature zien we bij Novomatic regelmatig terug en het is raadzaam om hier voorzichtig mee om te gaan. Zo voorkom je dat je die leuke winst snel weer verliest. Wel vinden we deze toevoeging een absolute plus voor deze slot want je weet maar nooit of je vandaag je geluksdag hebt.

Tenslotte onze mening over Sizzling Hot Quattro

Wij hebben de Sizzling Hot Quattro slot uiteraard uitvoerig even voor je getest. We hebben het spel uitgeprobeerd. Weet trouwens dat dit ook kan zonder dat je direct voor echt geld gaat spelen. Wij kunnen dit spel eigenlijk alleen maar aanbevelen. Het is gemaakt door een deskundige producent met een uitstekende voorgeschiedenis. Daarnaast is hij eenvoudig in opzet en kun je met de leuke extra feature jouw winsten vergroten. Begin daarom nu met spelen en bekijk Sizzling Hot Quattro in de demonstratiemodus.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...