Flame Dancer

door Novomatic

Start het spel

RTP 95.29%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Flame Dancer:

2 plays

Gokkast beoordeling

Flame Dancer
RTP 95.29%
Volatiliteit HOOG

Flame Dancer

De Flame Dancer gokkast biedt een romantische en ontspannen sfeer. Je waant je gewoon even op vakantie! Deze slot is afkomstig van Novomatic. Bij Flame Dancer zijn de winkansen in orde, vooral dankzij de gratis spins bonus en de alsmaar uitbreidende Wilds. Wij geven je hier een uitgebreide beoordeling van dit spel zodat jij hierna direct begint met spelen.

Om te beginnen alle belangrijke informatie achter elkaar:

Ontwikkelaar:      Novomatic

Type:                     Video slot

Thema:                 De tropen

RTP:                      95.29%

Winlijnen:           20

Rollen:                 5×3

Min-max inzet:   0,01-2,00

Bonussen & features:   Gratis spins

Variantie:             Hoog

Maximale uitbetaling:

Lanceerdatum:    2021

Zo gaat Flame Dancer in zijn werk

Om te beginnen bespreken we hier de symbolen die je tegen kunt komen. Het symbool dat je het meeste op kan leveren is de rokende vulkaan. Deze levert maximaal 2000 keer jouw inzet op. Daarna volgen de trommels met planten er om heen, die maximaal 750 keer de inzet opleveren. We sluiten deze premium symbolen af met de gitaar met bloemen en de kokosnoot. Deze leveren allebei maximaal 400 keer jouw inzet op. Uiteraard zijn er daarnaast ook de kaartsymbolen, die tussen de 100 en de 150 euro opleveren.

Wilds komen bij dit spel in de vorm van vuurspugers. Deze vind je op de tweede en de vierde rol. Jammer, maar dit wordt grotendeels gecompenseerd door het feit dat deze zich uitbreidt en je dus snel over 3 Wild symbolen beschikt. Scatters komen in de vorm van een fakkel. Als je er hier minimaal drie van weet te verzamelen, kun je direct een cash prijs ontvangen. Bij drie scatters gaat het om twee keer jouw inzet. Bij vier scatters is dat tien keer jouw inzet. Weet je er wel vijf te verzamelen, dan ontvang je 25 keer jouw inzet.

De bonusronde van Flame Dancer

Als je minimaal drie scatters weet te verzamelen, ontvang je zeven gratis spins. Tijdens deze gratis spins worden de vier plaatjes omgezet naar de meest waardevolle symbolen. Dat kan jou dus snel, veel geld opleveren! Tenslotte heb je de mogelijkheid om mee te doen met een gamble feature – die je maximaal 1000 euro oplevert, maar waarbij je ook alle winst kwijt kunt raken.

Dit vinden wij van Flame Dancer

Flame Dancer heeft een vrolijk thema en biedt gewoon wat het bieden moet. Het bonusspel is leuk en kan echte prijzen opleveren. Een enkel nadeel dat we bij deze slot kunnen bedenken is dat je per draai maar maximaal veertig euro inzet. Dat is weinig in vergelijking tot andere slots. Desondanks wegen de voordelen zeker zwaarder dan de nadelen en kun je door de hoge volatiliteit wel direct een flinke winst pakken. Hou je dan ook van een strandthema, maar is Flame Dancer niets voor jou, overweeg dan Flame Dancer van Novomatic. Probeer Flame Dancer hoe dan ook eerst gratis uit.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...