Pug Life

door Hacksaw Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.33%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Pug Life:

77 plays

Gokkast beoordeling

Pug Life
RTP 96.33%
Volatiliteit HOOG

Pug Life

Grappige huisdieren en smakelijke lekkernijen staan centraal in Pug Life, een online gokkast die ontwikkeld werd door Hacksaw Gaming. Activeer Treat Wilds met multipliers die kunnen oplopen tot 200x, geniet van gratis spins en maak kans op 7.500x je inzet. Met Pug Life zul je je niet snel vervelen.

Hoe speel je Pug Life?

Pug Life speel je met vijf rollen, vier rijen en 16 vaste winlijnen. Je kunt winnen door drie, vier of vijf identieke symbolen op aangrenzende rollen te landen en dit van links naar rechts. Inzetten kan vanaf € 0,10 per spin en tot maximaal € 100 per draai.

Je kan de rollen handmatig laten draaien door op de SPIN-knop te klikken. Een andere optie is de Autoplay-functie waarmee je tot 1.000 automatische spins kunt instellen.

De RTP van Pug Life is 96,33%, wat net iets hoger is dan het gemiddelde van 96%. De volatiliteit van deze slot is gemiddeld en je kunt maximum 7.500x je inzet winnen.

De symbolen omvatten de traditionele kaartsymbolen A, K, Q, J en 10. De symbolen met een hogere waarde zijn onder meer vogels, katten, muizen, verschillende soorten honden en andere huisdieren. Let op voor het pug-symbool. Hiermee kun je tot 10x je inzet winnen.

Pug Life bonusfuncties

Biscuit, Bone en Streak zijn de wilds die worden gekoppeld aan vermenigvuldigers. Ze vervangen de andere symbolen en kunnen tot 10x je totale inzet opleveren. De Dawg’s Den Scatters activeren de gratis spins-functie van het spel. Je moet dan drie of meer van deze symbolen laten verschijnen.

Een andere bijzondere functie is de Treat Yo’Self-functie waarmee je extra gratis spins kunt winnen door Treat-symbolen te laten landen in het basisspel. Alle getriggerde treats zijn sticky en onthullen een nieuwe vermenigvuldigingswaarde.

Conclusie Pug Life

De grotere winsten kun je scoren met behulp van de Wild Multiplier Treats. Deze kunnen tot 200x je inzet opleveren. Een andere optie om veel te winnen is The Dawg’s Den-functie waar multipliers voor het oprapen liggen. Een andere leuke factor van Pug Life is het huisdierenthema en de spannende bonusfuncties die de gameplay naar een hoger niveau tillen.

Veel voorkomende vragen

Wat is de RTP van Pug Life?

De RTP van Pug Life is 96,33%, wat net iets hoger is dan het gemiddelde van 96%.

Kan ik Pug Life gratis spelen op mijn smartphone?

Ja, Pug Life is beschikbaar in een gratis speelversie. Het spel is bovendien geschikt voor alle mobiele apparaten, inclusief smartphones. Je kunt Pug Life dus gratis spelen op je smartphone.

Zitten er gratis spins in Pug Life?

Ja, gratis spins zijn beschikbaar in twee bonusfuncties.

Wat is de maximale winst die je kunt behalen met Pug Life?

De maximale winst per draai is 7.500x je totale inzet. Dit kun je het best bereiken via de Treats Multipliers of met de Dawg’s Den-functie.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...