Cubes

door Hacksaw Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.35%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Cubes:

14 plays

Gokkast beoordeling

Cubes
RTP 96.35%
Volatiliteit MED

Cubes

Cubes is een videoslot ontwikkeld door Hacksaw Gaming dat gebruik maakt van kleurrijke kubussen waarin het de bedoeling is om patronen te maken.

Je speelt Cubes met een minimale inzet van €0,29 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Dit is een medium variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,35%.

Cubes speelregels

Je start Cubes op een reels van vijf keer vijf. Je speelt deze gokkast met het Cluster Pay mechanisme. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je een cluster weet te vormen van minimaal vijf gelijke symbolen.

Elke keer dat het je gelukt is om een winnende combinatie te maken, wordt de reels groter, tot dat deze een maximum heeft bereikt van elf keer elf.

In het midden van de reels vind je een grote witte kruis die op een gekleurde ondergrond staat. Dit symbool is de progressieve vermenigvuldiger. Elke win die je maakt met dezelfde kleur als waar de kruis op staat zal de vermenigvuldiger doen verhogen.

Ook vind je in Cubes een gratis spin feature, maar deze activeer je anders dan in andere games. Bovenaan de reels vind je de letters van Cubes, deze letters zijn ook terug te vinden in het spel én je activeert de gratis spins feature bovendien op deze manier. Weetje deze vijf letters te vinden, dan word je beloond met tien gratis spins. In deze feature kan je tot vijfentwintighonderd keer je inzet winnen.

Cubes thema en symbolen

Cubes heeft nogal een bijzondere uitstraling, het spel is namelijk afgebeeld als een Rubik’s kubus.

De symbolen zijn afgebeeld als kubussen in allerlei verschillende kleuren, zoals groen, rood, geel, blauw en paars. Wanneer je van deze symbolen vijfentwintig in een cluster weet te bemachtigen, levert dit je veertig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Cubes heeft een bijzonder en unieke uitstraling, dat erg simpel is maar toch uitdaagt. Het spel ziet er tot in de puntjes verzorgt uit. Het Cluster Pay mechanisme vinden wij erg leuk.

De opzet is geïnspireerd op de enorm bekende Rubik’s kubus, dit is de kubus die aan alle kanten een verschillende kleur heeft en waarmee het de bedoeling is deze weer goed in elkaar te zetten.

Je kunt in Cubes tot ruim drieduizend keer je inzet winnen. Daarnaast is het ook mogelijk om lucky journey eerst uit te proberen in de gratis versie voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Cubes is beschikbaar op alle apparaten.

Big Time Gaming heeft White Rabbit uitgebracht, een videoslot waarin je ruim tweehonderdduizend manieren hebt om een winnende combinatie in te maken. White Rabbit heeft een RTP van 97,39% en een hoge variatie.

Je speelt White Rabbit met een minimale inzet van €0,30 cent en je kunt ongelimiteerd winnen in deze gokkast.

Een ander videoslot die we aan je willen voorstellen is Sherlock Bones, ontwikkeld door Relax Gaming. Je speelt Sherlock Bones vanaf €0,20 cent per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 96,21% en het heeft een medium variatie.

Je speelt Sherlock Bones op een reels van vijf rollen met drie rijen en de speciale “Adjacent Ways”. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer de symbolen elkaar aanraken, van links naar rechts. Sherlock Bones is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...