Bloodthirst

door Hacksaw Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.2%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Bloodthirst:

13 plays

Gokkast beoordeling

Bloodthirst
RTP 96.2%
Volatiliteit HOOG

Bloodthirst

Bloodthirst van Hacksaw Gaming is een online gokkast met vampierthema. Dit spel heeft beelden en animaties van topklasse, een winstpotentieel van 10.000x je inzet en tal van monsterlijke bonussen om je scherp te houden. Lees snel verder en ontdek wat je nog allemaal kunt verwachten van deze griezelige gokkast.

Hoe speel je Bloodthirst?

Bloodthirst speel je met vijf rollen, vier rijen en 10 winlijnen. Je kunt winnen door identieke symbolen op een winlijn te laten landen, beginnend van de meest linkse rol. De maximale uitbetaling die je kunt scoren met deze slot is 10.000x je inzet. Inzetten kan tussen 0,10 € en € 100 per spin.

Dit spel heeft een reeks symbolen die verband houden met het vampierthema, waaronder vleermuizen, doodskisten en vampierjagers. Het best uitbetalende symbool is de vampier die tot 20x je inzet kan uitbetalen voor vijf op een winlijn.

Het wild symbool vervangt alle andere symbolen in het spel, behalve de scatter. Het kan helpen bij het maken van winnende combinaties.

Bloodthirst heeft een gemiddelde volatiliteit en een RTP-percentage van 96,19%. Dit betekent dat voor elke € 100 die je inzet, de verwachte uitbetaling ongeveer € 96,19 zou zijn.

Bloodthirst bonusfuncties

Bloodthirst heeft verschillende bonusfuncties waaronder Monster Reels, Immortal Spins en een bonusronde met gratis spins. Deze bonusfuncties zorgen voor extra veel spanning en lucratieve winsten.

Met behulp van de scatter symbolen kun je de bonusronde met gratis spins activeren, waarin je tot 12 gratis spins kunt winnen. Vier van dezelfde monster symbolen op een rol, breiden zich uit tot een monsterrol. Monsterrollen betalen een extra prijs. De monster reels kunnen 5x, 10x, 15x of 20x je inzet toekennen.

Raak je vier FS-symbolen, dan worden 10 Immortal Spins geactiveerd. Aan het begin van deze ronde wordt een van de best uitbetalende symbolen geselecteerd. Alleen dit symbool kan tijdens de bonus uitbreiden naar Monster Reels. Wanneer het gekozen symbool groter wordt, wordt de rol gemarkeerd.

Conclusie Bloodthirst

Bloodthirst is een vermakelijke online slot met een uniek vampierthema en verschillende spannende functies. De game heeft een behoorlijke RTP en een goede maximale uitbetaling. Bloodthirst zal zeker indruk op je maken met zijn gedetailleerde graphics. Vooral spelers die van een horrorthema houden, zullen erg veel plezier beleven op deze slot.

Veel voorkomende vragen

Wat is het RTP-percentage van Bloodthirst?

Bloodthirst heeft een RTP-percentage van 96,19%, wat net iets boven het gemiddelde is.

Is het mogelijk om Bloodthirst gratis uit te proberen?

Ja, je kunt Bloodthirst gratis spelen als je de gratis speelversie van het spel selecteert. Je hoeft dan geen geld in te zetten om te kunnen spelen.

Hoeveel kan ik maximaal inzetten op Bloodthirst?

Je kunt maximaal € 100 per spin inzetten op deze gokkast.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...