Frutz

door Hacksaw Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.4%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Frutz:

7 plays

Gokkast beoordeling

Frutz
RTP 96.4%
Volatiliteit HOOG

Frutz

Frutz is een online gokkast van Hacksaw Gaming. Deze ontwikkelaar heeft de afgelopen jaren een aantal succesvolle videoslots neer weten te zetten.

Frutz is een hoge variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,40%. Inzetten is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai en heeft een maximum inzet van €100,- per draai. Je kunt in Frutz tot tienduizend keer je inzet terug winnen.

Frutz speelregels

Je speelt Frutz op een reels van vijf keer vijf en je maakt winnende combinatie middels het Cluster Pay mechanisme. Dit houdt in dat je minimaal vijf gelijke symbolen moet zien te bemachtigen om een winnende combinatie te maken.

Wanneer je minimaal drie scatter symbolen weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins feature. Met drie scatter symbolen krijg je acht gratis spins. Met vier van deze symbolen krijg je tien gratis spins en met vijf scatter symbolen, loopt dit op tot twaalf gratis spins.

Echter heb je ook de mogelijkheid om de gratis spins feature te kopen, dit doe je via de Feature Buy optie. Dit kost je tussen de negentig en tweehonderd keer je inzet.

In de gratis spins feature kom je ook een vermenigvuldiger tegen. Elke keer dat je tijdens een spin het X symbool weet te draaien, dan gaat de vermenigvuldiger met een stapje omhoog. Dit kan oplopen tot maximaal honderd keer!

Frutz thema en symbolen

Frutz heeft een bijzondere uitstraling. Je komt verschillende fruitstukken tegen, maar deze lijken wel van papier gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van het spel uniek en naar onze mening mooi is.

De appel symbolen zijn het meeste waard in deze gokkast. Wanneer je van deze symbolen minstens elf weet te bemachtigen dan levert dit tot honderd keer je inzet op.

Alle andere fruitstukken zijn goed voor maximaal vijftig keer je inzet. Ook kom je kaartsymbolen tegen in deze gokkast, deze betalen het minste uit. Daarnaast vind je uiteraard ook een wild symbool, dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen.

Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te maken, dan verdwijnen deze symbolen van het scherm. Zo wordt er dus weer ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen. Hoe groter je het cluster met gelijke symbolen weet te maken, hoe hoger de uitbetaling zal zijn.

Conclusie en vergelijkbare games

Frutz is een redelijk gemakkelijk spel dat toegankelijk is voor alle soorten spelers. Het spel zit er uniek en bijzonder uit en er zijn bovendien flinke bedragen in te winnen. Ook vinden we het prettig dat er een Buy a Bonus optie aanwezig is, want tijdens de gratis spins feature is het namelijk waar het écht moet gebeuren.

Frutz is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund in iOS en Android. Daarnaast is er ook een gratis versie te vinden van deze gokkast. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere gokkast die we je willen introduceren is Tiki Fruits, een videoslot ontwikkeld door Red Tiger Gaming. Ook in Tiki Fruits speel je met het Cluster Pay mechanisme.

Je speelt Tiki Fruits met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt tot tweeduizend keer je inzet winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,05% netjes op het gemiddelde. Deze gokkast heeft een medium variatie.

Playtech heeft Berry Berry Bonanza ontwikkeld, een hoge variatie gokkast waarin je tot wel twintigduizend keer je inzet in kunt winnen. Spelen is mogelijk vanaf €0,01 cent per draai.

Je kiest in Berry Berry Bonanza zelf met hoeveel winlijnen je aan de slag wilt gaan, minimaal één en maximaal negen. Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...