Cubes 2

door Hacksaw Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Cubes 2:

21 plays

Gokkast beoordeling

Cubes 2
RTP 96.3%
Volatiliteit HOOG

Cubes 2

Cubes 2 is een videoslot ontwikkeld door Hacksaw Gaming en is het vervolg op Cubes.

Je speelt Cubes 2 met een minimale inleg van €0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal €100,- per draai inleggen. Dit is een hoge variatie gokkast waarin je tot ruim tienduizend keer je inzet kunt winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,30% netjes op het gemiddelde.

Cubes 2 speelregels

Cubes 2 werkt met het cluster pay mechanisme. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je minimaal vijf gelijke symbolen in een cluster weet te vormen. Het speelveld is vijf keer vijf waarop kruisjes te vinden zijn. Deze kruisjes hebben een belangrijke rol in deze gokkast, deze bevatten namelijk vermenigvuldigers.

Wanneer je een winnende combinatie hebt gemaakt, wordt het speelveld vergroot naar zes keer zes en dit gaat door tot je de maximale grote bereikt hebt, van elf keer elf.

De bonus spins feature is de feature waar het in Cubes 2 allemaal om draait. Je activeert deze feature wanneer je minimaal vijf clusters in dezelfde kleur hebt weten te maken. Echter krijg je ook de optie om de bonus feature te kopen, dit kost honderdnegenentwintig keer je inzet. Je kunt in deze feature tot ruim tienduizend keer je inzet winnen.

Ook vind je in Cubes 2 een tweede gratis spins features, genaamd Multi Colour Free Spins. Wanneer je de vier kruisjes deel weet uit te laten maken van één cluster, dan activeer je deze bonus feature. Echter krijg je ook hier de mogelijkheid om de feature te kopen, dit kost je honderdnegen keer de inzet. Je kunt in deze feature tot ruim zevenduizend keer je inzet winnen.

Cubes 2 thema en symbolen

Cubes 2 heeft een simpel opgezet thema met verschillende vrolijke kleurtjes. Het is een hoge variatie gokkast dat je speelt met cluster pay.

De kubussen hebben allemaal dezelfde uitbetaling, wanneer je een cluster van vijf weet te maken levert dat je een halve keer de inzet op. Een cluster van vijfentwintig is goed voor veertig keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Cubes 2 is een vermakelijk en spannend slot waar je écht flinke bedragen in kunt winnen. Het spel is simpel opgezet, waardoor het toegankelijk is voor alle soorten spelers. Lukt het je niet om in de bonus feature te komen, dan kun je ervoor kiezen om hiervoor te betalen en zo tóch deze features te spelen. Hier is waar je immers de flinke bedragen kunt binnen slepen!

Er is ook een gratis versie te vinden van Cubes 2, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Cubes 2 is beschikbaar op alle apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Quickspin heeft Gold Lab ontwikkeld, een videoslot wat zich afspeelt in een laboratorium waar een wetenschapper probeert om goud te maken. Je speelt Gold Lab op vijf rollen met drie rijen en het heeft vijfentwintig vaste winlijnen.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en je kunt in deze lage variatie gokkast tot twee honderd keer je inzet winnen. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Thunderkick heeft een ietwat apparaten maar zeker uniek videoslot uitgebracht, genaamd Birds on a Wire. Dit is een hoge variatie gokkast die al te spelen is vanaf €0,10 cent per draai.

Je speelt Birds on a Wire met zeventien vaste winlijnen. Deze gokkast is prachtig opgezet en zit vol met leuke extra’s. Zeker eentje om eens in te spelen!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...