Book of Time

door Hacksaw Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Time:

37 plays

Gokkast beoordeling

Book of Time
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Book of Time

Beleef de tijd op een heel andere manier met Book of Time, een slot van Hacksaw Gaming. Retriggers geven je meer gratis spins en extra speciale symbolen. En dat is nog lang niet alles. Op deze pagina ontdek je wat je allemaal kunt verwachten van Book of Time.

Hoe speel je Book of Time?

Book of Time speel je met vijf rollen, vier rijen en 20 vaste winlijnen. Je kunt winnen door identieke symbolen te laten landen op de winlijnen, en dit van links naar rechts.

De inzet varieert van € 0,10 tot € 100 per draai. Je kunt op SPIN klikken om de rollen te laten draaien of gebruik maken van de Autoplay-functie. Hiermee kun je tot 1.000 autospins instellen.

De maximale winst die je kunt scoren met Book of Time is 10.000x je totale inzet, wat enorm veel is. De grootste overwinningen kun je behalen met de speciale functies zoals de multiplier-klokken waarmee je 36x je inzet kan winnen.

Book of Time gratis spins en bonusfuncties

In Book of Time heb je drie belangrijke bonusfuncties. De It’s a Classic!-functie kun je activeren als je drie of meer scatters landt in het basisspel. Hoe meer boeksymbolen je laat landen, hoe meer gratis spins en speciale symbolen je ontvangt. Tijdens deze functie zullen speciale symbolen uitbreiden om de hele rol te bedekken. Als er tijdens de gratis spins-ronde meer dan één speciaal symbool op drie rollen verschijnt, breiden ze uit.

Een andere boeiende functie is de What Time is It?-functie. Deze kun je activeren door drie Clock Man-symbolen te landen. Verder kun je met de Clock Activator scatters Wild Multiplier Clock-symbolen verspreiden. Alle symbolen worden dan vervangen door de Clock Activator-symbolen.

De waarde van de wild-vermenigvuldigers wordt bepaald door de tijd die wordt weergegeven op de klok bovenaan die rol. De multipliers kunnen variëren van 2x tot 12x.

Conclusie Book of Time

Het originele thema en de mooie afbeeldingen van Book of Time nodigen uit om het spel te proberen. Dankzij de vele functies kun je erg mooie winsten scoren en zul je je geen moment vervelen. De gratis spins en uitbreidende symbolen geven een extra dimensie aan het spel.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Book of Time gratis uitproberen?

Ja, dit kan in de demoversie. Je kan Book of Time dan gratis spelen zo vaak je maar wilt.

Hoeveel winst kan ik maximaal behalen met deze slot?

Je kunt met Book of Time maximaal 10.000x je inzet winnen?

Kan ik Book of Time ook mobiel spelen?

Ja, Hacksaw Gaming heeft deze slot gemaakt met behulp van HTML5-technologie waardoor je het ook op smartphones en tablets kunt spelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...