Jade Rabbit Studio

Geschreven door

Een provider leer je kennen door te kijken naar de slots die ze hebben gemaakt. Laten we dus gaan ontdekken wat Jade Rabbit Studio al heeft gemaakt en welke titels ze ons bieden. En laten we kijken wat ze doen om in deze markt boven te blijven.

Kwaliteit boven kwantiteit

Er zijn acht titels die voorkomen in de catalogus van Jade Rabbit Studio, een ogenschijnlijk klein aantal in vergelijking met de tientallen en soms wel honderden die door andere studio’s worden gemaakt, maar dit mag ons niet doen geloven dat we met een klein bedrijf worden geconfronteerd.

De Jade Rabbit Studio slaagt er in feite in om veel verschillende thema’s aan te raken: van voetbal, de nationale sport van verschillende Europese landen, het oude Egypte, verschillende Afrikaanse bevolkingsgroepen, het oude Griekenland en nog veel meer.

Als we zo naar een aantal verschillende titels van Jade Rabbit Studio gaan kijken, dan zal het al snel duidelijk worden dat deze aanbieder zichzelf de mogelijkheid heeft gegeven om te experimenteren met verschillende soorten gokkasten. Dit is dan ook zeker een reden waarom je ze niet hoeft te onderschatten.

Titels van Jade Rabbit Studio

Laten we beginnen met praten over Jambo Cash, een slot met een voorouderlijke smaak die zich afspeelt op het oude continent: Afrika. De eerste slot van deze provider verwelkomt ons met 4096 winlijnen en een RTP die schommelt van minimaal 96,50% tot maximaal 96,75%, perfect in lijn met de markt. Evenals de online bonusmodus, die wordt geactiveerd door Scatter-symbolen en waarmee je toegang krijgt tot gratis spins.

Voor liefhebbers van voetbal blijkt Hattrick Heroes het winnende antwoord: een slot met vier gezichten gebaseerd op de vier verschillende nationaliteiten, wiens tenue je aan kunt trekken. Engeland, Frankrijk, Zweden en Italië strijden om de titel, elk vertegenwoordigd door het typische gerecht: Franse kaas, Zweedse gehaktbal, Italiaanse pizza en Engelse thee. Een humoristische slot met een RTP van 95,36%, die ons kan helpen af ​​te leiden na een lange dag op het werk.

Als we daarentegen op zoek zijn naar iets donkerder en meer sfeervols, dan is World of Thoth de slot voor ons: laten we ons klaarmaken om de vervloekte tempels van het oude Egypte te bezoeken met een immens spelraster en een uitbetalingspercentage van 20%. Absoluut een donkere gokkast, voor wie zich graag helemaal onderdompelt in de atmosfeer en zich laat meevoeren naar werelden ver in de tijd.

En tot slot Wing of Hermes, een slot dat zijn naam ontleent aan de boodschapper van de goden in de Helleense mythologie die straalt van de verschillende symbolen die in het raster worden gevonden: van de laarzen en de helm uitgerust met vleugels, die typerend zijn voor de iconische weergave van deze godheid, tot de lier als muziekinstrument vaak geassocieerd met het goddelijke. Alles om een ​​klassiek slot te creëren, met een 5×3 mechanisme en een RTP gelijk aan 95,36% (nu het handelsmerk van dezelfde provider).

Wat informatie over de Jade Rabbit Studio

Wat betreft de geschiedenis van de Jade Rabbit Studio, is het duidelijk dat we te maken hebben met een relatieve nieuwkomer op de markt. Het aantal gemaakte slots is hiervoor een duidelijke indicator, maar ook dat ze pas opgericht zijn in 2018.

Desondanks is de ervaring van het team gelijk aan die van 30 jaar in de industrie, dankzij eerder werk in de wereld van online games.

Lees verder
Jade Rabbit Studio logo

All onze Jade Rabbit Studio gokkasten

Black and White

1 likes • 9 plays

Hattrick Heroes

1 likes • 12 plays

Red Hot Reels

1 likes • 53 plays

Reel Holidays

1 likes • 34 plays

Wings of Hermes

1 likes • 25 plays

Word of Thoth

1 likes • 20 plays

Luck Spinner

1 likes • 418 plays