Wings of Hermes

door Jade Rabbit Studio

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.36%

Volatiliteit MED

Vlag

Gelicentieerd Nederlands casino dat aanbiedt:

25 plays

Andere Jade Rabbit Studio slots

Black and White

1 likes • 9 plays

Hattrick Heroes

1 likes • 12 plays

Red Hot Reels

1 likes • 53 plays

Reel Holidays

1 likes • 34 plays

Word of Thoth

1 likes • 20 plays

Luck Spinner

1 likes • 418 plays

Gokkast beoordeling

Wings of Hermes
RTP 95.36%
Volatiliteit MED

Wings of Hermes

Wings of Hermes is een nieuwe slot met een prachtig uitgewerkt Grieks thema. Het spel blinkt uit door de indrukwekkende vormgeving, al vinden wij hem verder nogal matig. Het is afkomstig van Green Jade Games, een kleine producent met een goede naam. Als het gaat om algehele kwaliteit zit je hier dan ook goed, maar de slot kent enkele nadelen. Hier vertellen we je de belangrijkste feiten van dit spel. We gaan in op de aanwezige symbolen en hoe het spel in zijn werk gaat. Daarnaast gaan we in op het bonusthema. Tenslotte geven we natuurlijk onze ongezouten mening.

De belangrijkste zaken over de winstgevendheid van Wings of Hermes:

Ontwikkelaar:  Jade Rabbit Studio

Type: Video slot

Thema: Oudheid

RTP: 95.36%

Winlijnen: 10

Rollen: 5×3

Min-max inzet: 0,10-100 euro

Bonussen & features: Gratis spins

Variantie: Gemiddeld

Maximale uitbetaling:

Lanceerdatum: 2021

Wings of Hermes is eenvoudig van opzet

Zoals gezegd draait het bij deze slot helemaal om de Griekse Goden. Op de achtergrond zie je de Griekse bergen en zee, met daarnaast een afbeelding van Hermes zelf. Hermes was de god van de Reizigers en de zoon van Zeus. De symbolen bestaan hier uit de bekende, laag betalende kaartsymbolen. De hoog betalende symbolen zijn de eigendommen van Hermes. Denk daarbij aan zijn gevleugelde sandalen, zijn staf, zijn helm en het gezicht van Hermes. Die laatste levert jou, samen met de Wild, het hoogste geldbedrag op, namelijk maximaal 65 keer jouw inzet.

Het Wild symbool herken je omdat het omringd is met bliksem. De scatter bestaat in dit geval uit juwelen op een rode vlag en komt gestacked per drie voor. Hiermee speel je de gratis spins vrij, waar we je nu graag meer over vertellen.

De extra features van Wings of Hermes

Als er een Wild verschijnt op het scherm, activeer je automatisch de Walking Wild Respin feature. Kenmerkend hieraan is dat elke Wild zich een stap naar links beweegt en dit herhaalt zich tijdens elke spin. Als alle Wilds van het scherm zijn verdwenen, ontvang je nog 1 gratis spin en vervolgens is de feature afgelopen. Daarnaast ontvang je voor elke aanwezige Wild een multiplier van 1 keer.

Om de bonusfunctie vrij te spelen moet je minimaal 7 Scatters verzamelen. De Scatters die je hebt verzameld verschijnen links op een afbeelding van de staf van Hermes. Die verzameling wordt geleegd als je tijdens een ronde niet voldoende juwelen verzameld. Zo is het dus niet zo eenvoudig om deze bonusfunctie te activeren. Gedurende de respins blijven de Scatters wel staan, waardoor je het beste een Wild tactisch kunt gebruiken.

De bonus begint met zeven gratis spellen. Je kunt ook dan nog juwelen verzamelen en zo voor elk symbool een gratis extra spin ontvangen. Walking Wild spins en multipliers komen ook voor tijdens dit bonusspel.

Onze mening over Wings of Hermes

Enerzijds heeft Wings of Hermes een mooi uiterlijk, goede geluiden en nette graphics. Daarentegen is het RTP lager dan gemiddeld en is het bonusspel lastig om vrij te spelen. De Walking Wilds zijn een leuke toevoeging, maar daar houdt het dan ook mee op. Mocht je toch besluiten om Wings of Hermes te gaan spelen, dan adviseren we je om het spel eerst gratis te spelen, of de software in demonstratiemodus. Dat geldt ook voor gevorderde gokkers.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...