Hattrick Heroes

door Jade Rabbit Studio

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.36%

Volatiliteit MED

Vlag

Gelicentieerde Nederlandse casino's met Hattrick Heroes:

12 plays

Andere Jade Rabbit Studio slots

Black and White

1 likes • 9 plays

Red Hot Reels

1 likes • 53 plays

Reel Holidays

1 likes • 34 plays

Wings of Hermes

1 likes • 25 plays

Word of Thoth

1 likes • 20 plays

Luck Spinner

1 likes • 418 plays

Gokkast beoordeling

Hattrick Heroes
RTP 95.36%
Volatiliteit MED

Hattrick Heroes

Het EK 2021 zit er alweer op en we zien vaak dat er rond een dergelijk evenement nieuwe slots met een voetbalthema op de markt komen. In dat kader stellen we je hier voor aan Hattrick Heroes van Jade Rabbit Studios. Dit spel moet je niet verwarren met Hat Trick Hero van Betsoft, een slot met een vergelijkbaar thema, die ook recent op de markt kwam. We geven je hier belangrijke feiten over het spel en gaan in op de werking daarvan. Uiteraard bespreken we de mogelijkheden tot het vrijspelen van gratis spins. Op voorhand verklappen we alvast dat we dit een redelijke slot vinden, maar vooral voor liefhebbers van dit thema. Het gaat om eenvoudige software – zonder al te veel extra’s.

Belangrijke feiten over Hattrick Heroes op een rij:

Ontwikkelaar: Jade Rabbit Studios

Type: Video slot

Thema: Voetbal

RTP: 95.36%

Winlijnen: 25

Rollen: 5.x4

Min-max inzet: nvt

Bonussen & features: Gratis spins

Variantie: nvt

Maximale uitbetaling: nvt

Lanceerdatum: 2021

Zo gaat Hattrick Heroes in het werk

Hattrick Heroes heeft dus een overduidelijk voetbalthema, op de achtergrond zie je afbeeldingen van het land dat je hebt gekozen (daarover later meer) en daarnaast een vol stadion met vlaggen. Dan de symbolen. Om te beginnen vind je bij Hattrick Heroes de gebruikelijke kaartsymbolen, zoals K, A, Q en J. daarnaast komen er symbolen terug uit de vier landen die meedoen in het spel. Dat zijn Engeland, Italië, Nederland en Zweden. Italië wordt afgebeeld middels een stuk pizza, voor Zweden is dat een Viking, bij het Verenigd Koninkrijk een theepot en voor Nederland, om onduidelijke redenen, een stuk taart.

Aan het begin van het spel kies je namens welk land je wilt spelen en krijg je, op basis daarvan, een willekeurig aantal gratis spins toegekend. Een Wild en Scatter maken ook onderdeel uit van het spel. De Wild (een gouden bal) vervangt, zoals gebruikelijk is, alle symbolen in het spel, behalve de scatter. De Scatter komt in de vorm van een vol stadion en als je er daar voldoende van verzameld kun je de bonusfunctie vrijspelen. Met de autoplayfunctie kun je maximaal 100 keer automatisch spelen.

Extra features van Hattrick Heroes

Rechts zie je een buis, waar bij elke ronde nieuwe voetballen worden toegevoegd. Als deze vol is, maak je aanspraak op een extra multiplier. Door een aantal scatters te verzamelen kun je gratis spins vrij spelen.

Wat vinden wij van Hattrick Heroes?

Dit spel is ok. Het onderscheidt zich van andere slots, doordat het de mogelijkheid biedt vanuit het perspectief van een bepaald land te spelen. Nederland is daarbij natuurlijk ook een keuze. Het is jammer dat er vooralsnog weinig bekend is over de slot, waaronder bijvoorbeeld de variantie. Dat geeft je weinig inzichten in de winkansen. Mocht je van voetbal houden, dan weet dit spel wel jouw aandacht te trekken. De graphics en geluiden zijn in orde, dus de kwaliteit zit wel goed.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...