Word of Thoth

door Jade Rabbit Studio

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.12%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Gelicentieerde Nederlandse casino's met Word of Thoth:

20 plays

Andere Jade Rabbit Studio slots

Black and White

1 likes • 9 plays

Hattrick Heroes

1 likes • 12 plays

Red Hot Reels

1 likes • 53 plays

Reel Holidays

1 likes • 34 plays

Wings of Hermes

1 likes • 25 plays

Luck Spinner

1 likes • 418 plays

Gokkast beoordeling

Word of Thoth
RTP 96.12%
Volatiliteit HOOG

Word of Thoth

Als je op zoek bent naar een bijzondere slot, waar het Egyptische thema is uitgewerkt middels moderne graphics en een prima achtergrondgeluid, dan is Word of Thoth een goede keuze. Met een gigantische maximale winst en een gemiddeld RTP is dit spel prima in orde. Wij vertellen hier alles dat je wilt weten voordat je een gokje gaat wagen, zodat je direct een leuke winst meepakt. Allereerst hebben we belangrijke feiten achter elkaar gezet. Daarnaast gaan we in op de speelwijze van Word of Thoth. Uiteraard geven we ook onze mening over dit spel.

Dit wil je in ieder geval weten over Word of Thoth:

Ontwikkelaar: Yggdrasil /Jade Rabbit Studio

Type: Video slot

Thema: Oude Egypte

RTP: 96.12%

Winlijnen: 4096

Rollen: 6×4

Min-max inzet: 0,20-100 euro

Bonussen & features: Gratis spins

Variantie: Gemiddeld

Maximale uitbetaling: 738,400 euro

Lanceerdatum: 2021

Dit kun je verwachten van Word of Thoth

Bij dit spel draait het allemaal om Thoth. Dat was de Egyptische God van het schrijven, magie, wijsheid en de maan. De symbolen bestaan uit Thoth zelf, het oog van Horus, de Pyramide Ster en Ankh. Daarnaast zijn er de lager uitbetalende kaartsymbolen. Thoth betaalt het hoogste uit. Zo kun je met zes van deze symbolen een winst van 25 keer jouw inzet claimen. Alleen bij dit symbool ontvang je ook winst als je er twee verzamelt, je ontvangt dan direct 1 keer jouw inzet. Voor de kaartsymbolen liggen de uitbetalingen tussen de x0.2 en de x2.5. Er is een Wild aanwezig in de vorm van de W, die elk willekeurig symbool vervangt. Tenslotte is er een scatter, waar de term bonus op staat en die je een manier geeft om toegang te krijgen tot het bonusspel.

Deze extra functies van Word of Thoth

Er is bij Word of Thoth een enkele gratis spinsfunctie beschikbaar. Je kunt deze functie activeren door minimaal drie Scatters te verzamelen. Het alternatief is dat je de meter aan de rechterkant van het scherm vol laat lopen. Hoe dan ook ontvang je 10 gratis spins, waarbij je er 2 extra ontvangt voor als je meer winlijnen creëert tijdens de cascade functie in het basisspel. Of je meer spins ontvangt bovenop die 10 is afhankelijk van het aantal posities dat is gevuld in de meter. Er is een multiplier van 3x, 5x of 10x en je ontvangt respectievelijk 1,2 of 5 extra spins bij 3, 4 of 5 posities. Tenslotte wijzen we je op het feit dat je bonusronde ook direct kunt kopen voor 50 keer jouw inzet.

Onze conclusie over deze software van Yggdrasil

Al met al vinden we dit een prima spel. Het thema van het Oude Egypte is populair en er zijn dan ook veel slots die op elkaar lijken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Book of Ra en Book of Dead. Deze software onderscheidt zich doordat het de focus legt op Thoth en het spel moderne graphics heeft. De extra features zijn niet heel bijzonder, maar het spel is eenvoudig genoeg voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Verder adviseren we je om Word of Thoth eerst gratis te spelen, of om het in de demonstratiemodus te bekijken. Zo weet je zeker dat je geen nodeloze verliezen hoeft te lijden.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...