Luck Spinner

door Jade Rabbit Studio

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.02%

Volatiliteit MED

Vlag

Gelicentieerd Nederlands casino dat aanbiedt:

418 plays

Andere Jade Rabbit Studio slots

Black and White

1 likes • 9 plays

Hattrick Heroes

1 likes • 12 plays

Red Hot Reels

1 likes • 53 plays

Reel Holidays

1 likes • 34 plays

Wings of Hermes

1 likes • 25 plays

Word of Thoth

1 likes • 20 plays

Gokkast beoordeling

Luck Spinner
RTP 96.02%
Volatiliteit MED

Luck Spinner

Heb jij het gevoel dat je geluk hebt vandaag? Dan is de Luck Spinner misschien wel de beste keus. Wij vertellen je hier alles over deze nieuwe software van Jade Rabbit Studio. Dit spel blinkt uit als het gaat om prachtige graphics en felle kleuren. Het heeft een mythisch thema en is uiteraard geheel mobiel compatibel. Wij zetten hier de belangrijkste informatie uiteen en gaan in op de extra features en manieren om te winnen.

Belangrijke feiten over Luck Spinner:

Ontwikkelaar: Jade Rabbit Studio

Type: Video slot

Thema: Geluk

RTP: 96.02%

Winlijnen: 27

Rollen: 3×3

Min-max inzet: 0,10-100 euro

Bonussen & features: Drie bonusfuncties

Variantie: NVT

Maximale uitbetaling: 20 keer jouw inzet

Lanceerdatum: 2020

De mogelijkheden van Luck Spinner

Bij Luck Spinner profiteer je van een prachtig scherm met allerlei tinten roze, geel en blauw. Er speelt een stemmig achtergrondgeluidje en symbolen komen vanaf de hele wereld, en staan allemaal voor geluk. Symbolen bestaan onder meer uit een lieveheersbeestje, klavertjes vier, dromenvangers, kattenstandbeelden en kevers. Ook deze hebben prachtige, scherpe kleuren gekregen. Desondanks is het ontwerp van het spel eenvoudig gehouden. Je wint door minimaal drie dezelfde symbolen op een winlijn te krijgen. Het Wild symbool heeft de hoogste waarde, maar daarover verderop meer. Andere goed betalende symbolen zijn de gelukskat, met maximaal 10 keer jouw inzet en het klavertje vier met 8 keer jouw inzet.

Er is aldus een Wild symbool aanwezig. Deze betaalt het meeste uit, met 20x jouw inzet. Daarbij komt de Scatter in de vorm van een spellogo, maar daarover verderop meer. Het is goed om te weten dat je met de autoplay tot 100 rondes automatisch kunt spelen.

Er zijn bij Luck Spinner liefst drie verschillende bonusrondes aanwezig

Op het midden van het scherm zie je de Bonus Target staan. Als daar een scatter geplaatst wordt, ontvang je willekeurig 1 van de drie bonusfuncties. Allereerst de 12 on Tilt free games. Als je deze functie activeert verandert het scherm in de vorm van een diamant en krijg je dubbel zo veel potentiele winlijnen. Je kunt dit spel maximaal 100 keer claimen, als je deze functie steeds opnieuw weet te draaien.

Gedurende de Multiplier free games optie ontvang je een multiplier bij elke winnende draai. Dit kan op lopen tot 32x. Ook dit spel activeer je maximaal 100 keer achter elkaar. Tenslotte is er de eight Rapid Retrigger bonus. Daarbij ontvang je weliswaar maar acht gratis spins, maar het Bonus Target gebied groeit waardoor je eenvoudiger de functie steeds opnieuw activeert. Hiervoor geld een maximum van 200 keer. Tenslotte wijzen we je op het symbool met de ‘crossed fingers’. Deze verschijnt ofwel in 2×2 formaat of 3×3. Als de spin is aflopen veranderen alle tekens in een ander symbool en heb je kans op een hogere winst.

Dit vinden wij van Luck Spinner

Al met al vinden wij Luck Spinner leuke software. Het geluksthema is mooi uitgewerkt, maar de stijl van het scherm moet je bevallen. Een enkel nadeel vinden wij dat nog niet alle informatie beschikbaar is over de variantie. Dat wordt echter ruimschoots goed gemaakt door de aanwezigheid van een drietal leuke bonusfuncties. Desondanks raden we je altijd aan om dit spel altijd eerst gratis te spelen, of even in de demonstratiemodus te bekijken. Zo weet je snel hoe je het beste in kunt zetten en of Luck Spinner jouw ding is.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...