Yu Tu Jin Cai Cash Collect

door Playtech

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.9%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Yu Tu Jin Cai Cash Collect:

111 plays

Gokkast beoordeling

Yu Tu Jin Cai Cash Collect
RTP 94.9%
Volatiliteit MED

Yu Tu Jin Cai Cash Collect

Yu Tu Jin Cai Cash Collect is een online slot van Playtech die geïnspireerd is op de Aziatische cultuur. Dit zie je meteen terug aan de symbolen en de achtergrondafbeelding van het spel. Een van de beste kenmerken van deze online slot is dat je vier jackpots kunt winnen, maar dat is nog lang niet alles. Kom snel te weten wat je nog allemaal kunt verwachten van Yu tu Jin Cai Cash Collect.

Hoe speel je Yu Tu Jin Cai Cash Collect?

Yu Tu Jin Cai Cash Collect speel je op een standaard speelveld met vijf rollen, drie rijen en 30 actieve winlijnen. Het is jouw missie om identieke symbolen te laten landen. Slaag je hierin, dan ontvang je een uitbetaling op basis van de waarde van de symbolen.

De Cash Collect-symbolen spelen een belangrijke rol in het spel. Verder worden de rollen versierd met koi vissen, lotusbloemen, een gouden kikker, een gouden schildpad en de traditionele speelkaartsymbolen.

Yu Tu Jin Cai Cash Collect speciale functies en bonusrondes

Wat deze jackpot slot zo bijzonder maakt zijn de speciale functies die je kunt activeren. Ze zorgen ervoor dat je je winsten kunt maximaliseren. Zo kun je de Cash Collect-functie activeren door een Cash Collect symbool op de vijfde rol te laten landen in het hoofdspel, of op de rollen 1 tot 5 tijdens de gratis spins-ronde.

Daarnaast kun je met Yu Tu Jin Cai Cash Collect profiteren van gratis spins. Als je erin slaagt om een Cash Collect-symbool te laten landen op rol vijf en één of meer muntsymbolen kunt laten verschijnen, activeer je de gratis spins-functie.

Het leuke aan Yu Tu Jin Cai Cash Collect is dat je er niet één, maar vier jackpots mee kunt winnen. De jackpots lopen op in waarde: Mini, Minor, Major en Grand.

Conclusie Yu Tu Jin Cai Cash Collect

Yu Tu Jin Cai Cash Collect is een erg kleurrijke en spannende online slot. Het Aziatische thema is erg mooi uitgewerkt en de boeiende functies in het spel zorgen voor een vermakelijke gameplay. Bovendien kun je meerdere jackpots winnen, wat voor grote uitbetalingen kan zorgen.

Veel voorkomende vragen

Is er een gratis versie van Yu Tu Jin Cai Cash Collect?

Yu Tu Jin Cai Cash Collect bestaat ook in een gratis demoversie. Je kunt het spel dus ook altijd gratis uitproberen als je wilt.

Kan ik gratis spins winnen met Yu Tu Jin Cai Cash Collect?

Ja, Yu Tu Jin Cai Cash Collect heeft een gratis spins-functie die je kunt activeren door een Cash Collect-symbool te laten landen en één of meer muntsymbolen.

Werkt Yu Tu Jin Cai Cash Collect ook op mijn smartphone?

Ja, je kunt Yu Tu Jin Cai Cash Collect ook op je smartphone spelen. Playtech, de maker van deze online gokkast, heeft dit spel ontwikkeld met behulp van HTML5-technologie. Hierdoor kun je het op alle apparaten spelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...