Joker Rush

door Playtech

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker Rush:

138 plays

Gokkast beoordeling

Joker Rush
RTP 96%
Volatiliteit MED

Joker Rush

Jokers kunnen je uitkomst in verschillende spellen enorm veranderen en dat geldt zeker voor Joker Rush van Playtech. Deze leuke slot biedt een grote verscheidenheid aan symbolen, een bonusspel met gratis spins en tal van andere boeiende functies.

Hoe speel je Joker Rush?

Joker Rush speel je met vijf rollen en drie rijen. In totaal heb je 10 winlijnen waarop je van links naar rechts symbolen kunt landen. Wat betreft de inzetmogelijkheden, heb je tal van opties. Je kunt je weddenschappen instellen van € 0,10 tot € 400 per draai. Dit maakt Joker Rush geschikt voor low budget-spelers en high rollers.

Om het spel te starten, plaats je eerst je inzetten. Vervolgens druk je op de SPIN-knop om de rollen te laten draaien.

Joker Rush thema, symbolen en bonusfuncties

De ontwikkelaars van Playtech hebben duidelijk veel oog voor detail. De interface en het thema van Joker Rush zien er erg goed uit. Door de hoge kwaliteit van de afbeeldingen en animaties kun je je heel goed inleven in het spel.

Joker Rush heeft 10 symbolen. Ze hebben een lage, gemiddelde en hoge waarde afhankelijk van hun ontwerp. Jouw doel is om drie symbolen op een winlijn te laten vallen. Voor de symbolen met een hoge waarde heb je er slechts twee nodig om te winnen.

Joker Rush heeft één Joker-symbool dat erg bijzonder is. Het vervangt elk ander symbool. Bovendien biedt het verschillende vermenigvuldigers afhankelijk van de combinatie. Zo kun je 1x, 10x, 50x en 100x je inzet winnen.

Als je drie of meer Joker symbolen laat landen, start het bonusspel met gratis spins. Je ontvangt in dat geval zes, acht of 11 free spins. Tijdens het bonusspel blijven alle wilde Joker symbolen vergrendeld. Zo vergroot de kans op een overwinning aanzienlijk. Je kunt ook drie extra gratis spins winnen als het Joker symbool op de plek van een vergrendeld wild symbool landt.

Conclusie Joker Rush

Joker Rush is een geweldige slot die je op elk apparaat kunt spelen. Het spel heeft een eenvoudig maar mooi ontwerp. Je aandacht wordt meteen naar de symbolen en hun combinaties getrokken. Bij voldoende symbolen op een winlijn kun je verschillende multipliers winnen. Bovendien maak je vaak kans op gratis spins. Joker Rush bombardeert je niet met oneindig veel flitsende functies, maar biedt wel voldoende spanning en opties om veel winst te scoren.

Veelgestelde vragen

Kan ik Joker Rush gratis spelen?

Ja, elke speler krijgt gratis toegang tot dit spel. Je krijgt namelijk de optie om de gratis speelversie te selecteren. Je speelt Joker Rush dan onmiddellijk via je browser zonder dat je moet inzetten.

Kan ik echt geld winnen met Joker Rush?

Ja, als je met echt geld speelt kun je echt geld winnen met deze slot. Het is mogelijk om je totale inzet 1.000x te verhogen.

Hoe win je met Joker Rush?

Joker Rush is een spel met een Random Number Generator (RNG). Of je wint hangt dus volledig af van hoeveel geluk je hebt in het spel.

Kan ik Joker Rush op een mobiele telefoon spelen?

Ja, deze online slot is mobiel geoptimaliseerd. Dit betekent dat je Joker Rush rechtstreeks via je mobiele browser kunt spelen op elk apparaat.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...