Mayan Blocks

door Playtech

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.36%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Mayan Blocks:

18 plays

Gokkast beoordeling

Mayan Blocks
RTP 95.36%
Volatiliteit HOOG

Mayan Blocks

Mayan Blocks is een videoslot ontwikkeld door Playtech dat je meeneemt naar de verloren Maya stad.

Je speelt Mayan Blocks vanaf €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €500,- per draai. Je kunt in Mayan Blocks tot tienduizend keer je inzet winnen. Het uitkeringspercentage is 95,36%.

Mayan Blocks speelregels

Je speelt Mayan Blocks op zes rijen met zeven rollen. Mayan Blocks werkt met het Cluster Pay mechanisme. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je minimaal vijf gelijke symbolen in een cluster weet te vormen. Elke keer dat je een winnende combinatie hebt weten te maken, verdwijnen de symbolen van het scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen en dus nieuwe winnende combinaties.

Om de gratis spins te activeren moet je ervoor zorgen dat je vier scatter symbolen weet te bemachtigen. De scatter symbolen zijn de kristallen. Deze hoeven niet in een cluster te staan. Met vier van deze symbolen ontvang je tot acht gratis spins. Elke extra kristal extra geeft ook een extra gratis spin.

Ook heb je een Multiplier Boost Spin Feature. Deze wordt geactiveerd in de laatste gratis spin en hierin vind je een vermenigvuldiger die tot wel twintig keer kan vermenigvuldigen.

Mayan Blocks thema en symbolen

Het thema van Mayan Blocks is geïnspireerd op de oude Maya tijdperk. De gokkast is kleurrijk, fel en heeft een geweldige soundtrack.

Het hoogst uitbetalende symbool is de gouden Maya totem, wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen in een cluster, levert dit twee keer de inzet op. Maar weet je er dertig van te bemachtigen in een cluster, dan loopt dit op tot vijfhonderd keer de inzet.

Ook vind je een wild symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Ook vind je een scatter symbool, de kristal. Met dit symbool activeer je de bonus feature.

Conclusie en vergelijkbare games

Mayan Blocks is een vermakelijk spel waarin leuke features verwerkt zijn en waar je bovendien leuke bedragen kunt winnen. Naast de bonus features en clusters pay kom je ook verschillende vermenigvuldigers en mystery wilds tegen die ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Er is ook een gratis versie te vinden van Mayan Blocks, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Mayan Blocks is bovendien ook beschikbaar op alle apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Er zijn vele games ontwikkeld in ditzelfde soort thema en dit thema is én blijft enorm populair. Ook Red Tiger Gaming heeft een videoslot ontwikkeld, genaamd Mayan Gods. Je speelt Mayan Gods op een reels van vijf keer drie.

Mayan Gods is een medium variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,11%. Spelen is al mogelijk vanaf €0,20 cent per draai. Mayan Gods zit vol met leuke extra’s en spannende features. Speel ook deze gokkast eens!

Een ander videoslot die we aan je willen voorstellen is Valley of the Gods 2, ontwikkeld door Yggdrasil. Je hebt in deze gokkast ruim twintigduizend manieren om winnende combinaties te maken en je kunt tot ruim vijfduizend keer je inzet winnen.

Je speelt Valley of the Gods 2 vanaf €0,25 cent. Dit is een medium variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,30%. Daarnaast is Valley of the Gods 2 beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...