Sahara Riches Cash Collect

door Playtech

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.67%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Sahara Riches Cash Collect:

3146 plays

Gokkast beoordeling

Sahara Riches Cash Collect
RTP 95.67%
Volatiliteit MED

Sahara Riches Cash Collect

Sahara Riches Cash Collect is een videoslot ontwikkeld door Playtech waarin je wordt meegenomen naar de droge Sahara woestijn.

Je kunt Sahara Riches Cash Collect spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en maximaal €500,- per draai. Het uitkeringspercentage van Sahara Riches Cash Collect is 95,67%. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Sahara Riches Cash Collect speelregels

Je speelt Sahara Riches Cash Collect op vijf rollen, drie rijen en met dertig vaste winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je minimaal drie gelijke symbolen, van links naar rechts op de reels weet te bemachtigen. Deze gokkast heeft een medium variatie en je kunt tot vijfhonderd keer je inzet winnen.

Wanneer je Sahara Riches Cash Collect aan het spelen bent, vallen de gouden munten al gauw op. Deze symbolen activeren de Cash Collect feature. Je spaart als het ware de munten op, totdat je het Cash Collect op de vijfde reels weet te bemachtigen, dan wordt dit bedrag direct uitbetaald.

Ook activeert het Cash Collect symbool de Free Games feature. Wanneer je samen met dit symbool ook een getal-symbool weet te draaien, dan ontvang je gratis spins. De hoeveelheid gratis spins is afhankelijk van het getal dat je hebt gedraaid.

Sahara Riches Cash Collect heeft ook een jackpot. Wanneer je het Cash Collect symbool samen met een diamant weet te bemachtigen, dan activeer je de jackpot feature. Er zijn vier jackpots te vinden:

  • De mini jackpot is goed voor twintig keer je inzet.
  • De minor jackpot is goed voor vijftig keer je inzet.
  • De major jackpot levert je tweehonderd keer je inzet op.
  • De grand jackpot is de grootste jackpot en is vijfhonderd keer je inzet waard.

Sahara Riches Cash Collect thema en symbolen

Het thema van Sahara Riches Cash Collect is simpel en strak opgezet, zonder al te veel poes pas. Op de achtergrond zie je een prachtig wit paleis en de reels staan op het droge Sahara zand. Ook hoor je een soundtrack in deze gokkast, die Arabisch aandoet.

Het meest waardevolle symbool is de schatkist, wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen levert dit je tot zes keer de inzet op.

Het wild symbool is de gesluierde dame. Dit symbool kan alle andere symbolen vervangen, behalve het scatter symbool.

Conclusie en vergelijkbare games

Playtech heeft met Sahara Riches Cash Collect een geweldig videoslot ontwikkeld waarin wij ons zeker in kunnen vermaken. Je komt aardig wat leuke bonus features tegen in deze gokkast, waarin je ook nog eens leuke bedragen in kunt winnen.

De jackpot feature is waar je het echte geld vandaan kunt halen. Wanneer je met vijfhonderd euro per draai speelt en je wint de grand jackpot, dan sleep je tweehonderdvijftigduizend euro binnen.

Ook vind je een gratis versie van Sahara Riches Cash Collect. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ontwikkelaar Yggdrasil heeft Sahara Nights uitgebracht, wat geïnspireerd is op het wereldberoemde sprookje van Aladdin. Dit videoslot speel je op vijf rollen, drie rijen en het heeft twintig vaste winlijnen.

Sahara Nights is een bijzondere gokkast die prachtig in elkaar zit. Je speelt deze medium variatie gokkast met een minimale inzet van slechts €0,10 cent per draai.

Ontwikkelaar MicroGaming heeft met Magic of Sahara ook een gokkast gecreëerd die je meeneemt naar de woestijn. Je kunt in Magic of Sahara tot wel honderdduizend euro winnen.

Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,09 cent per draai. De variatie schatten wij in op medium. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...