Breakout Bob

door Playtech

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.52%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Breakout Bob:

42 plays

Gokkast beoordeling

Breakout Bob
RTP 96.52%
Volatiliteit MED

Breakout Bob

Breakout Bob is een videoslot ontwikkeld door Playtech dat zich afspeelt binnen de muren van een gevangenis.

Je speelt Breakout Bob met een minimale inzet van €0,05 cent per draai en een maximale inzet van €50,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze medium-variatie gokkast is met 96,52% net iets boven het gemiddelde.

Breakout Bob speelregels

Je speelt Breakout Bob op vier rollen met vier rijen en slechts zes winlijnen. Het spel heeft een aantal leuke features die ervoor zorgen dat het nét een beetje spannender wordt.

The Bomb Feature is een leuk extraatje die Playtech toegevoegd heeft aan deze slotmachine. Op een willekeurig moment vliegt er een helikopter over het scherm die een bom gooit in de handen van Bob. Bob wil deze bom graag gebruiken om jouw verder te helpen.

Je krijgt nu zes beurten om flink wat bedragen binnen te spelen. Elke draaibeurt dat het je niet lukt om te winnen, krijgt de vermenigvuldiger er een stapje bij op. De vermenigvuldiger kan minstens twee en maximaal vijfentwintig keer verdubbelen.

Ook kan er op elk moment tijdens het spelen een jackpot spel gestart worden. Het is de bedoeling dat je nu aan een rad draait, waar je speelt om vier jackpots:

  • De minor jackpot komt er twee keer in voor en geeft je tot vijftig keer de inzet.
  • De Major jackpot is goed voor vijfhonderd keer je inzet.
  • De Grand jackpot is waar je het spel écht voor speelt, hiermee kun je namelijk tot tienduizend keer je inzet winnen.

Wanneer het rad terecht komt op een wit vlak, dan heb je helaas geen prijs gewonnen. Maar, land je op de Grand jackpot én speel je met vijftig euro per draai, dan kan je tot wel een half miljoen euro winnen!

Breakout Bob thema en symbolen

Je speelt Breakout Bob op een buitenplaats in de gevangenis. Bob is de gedetineerde en bovendien het best uitbetalende symbool. Wanneer je minstens vier van deze symbolen weet te bemachtigen, levert dit je honderdzestig keer de inzet op.

Ook kom je onder meer een politie agent tegen, een Britse bulldog, verschillende bankbiljetten en handboeien. Deze symbolen zijn goed voor zes tot zestig keer je inzet.

Het scatter symbool van deze gokkast zijn de bommen. Ook bevat Breakout Bob wild symbolen, weet je hiervan vier te bemachtigen op een actieve winlijn, levert dit je tot zeshonderd keer de inzet op.

Met het scatter symbool activeer je tevens ook de gratis spins bonus feature. Met drie van deze symbolen, ontvang je tot twaalf gratis spins. Hoe meer scatters je hebt, hoe meer gratis spins je ontvangt.

Conclusie en vergelijkbare games

Breakout Bob is een geweldig vermakelijk slot dat leuk in elkaar zit én waar bovendien flinke bedragen in te winnen zijn. Vooral de gratis spins feature is eentje om goed in de gaten te houden!

Je kunt Breakout Bob spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Daarnaast is er ook een demo versie beschikbaar van dit spel. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook Wazdan heeft een vrolijk en uniek video slot gemaakt, genaamd Infinity Hero. Je speelt Infinity Hero op zes rollen, drie rijen en het heeft twintig vaste winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en je kunt in deze gokkast tot maar liefst dertienduizend keer je inzet terug winnen.

Het uitkeringspercentage van Infinity Hero is met 96,24% ook netjes. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

ELK Studio’s heeft Taco Brothers uitgebracht. Dit unieke en vermakelijke spel speel je met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je hebt ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken.

Taco Brothers zit vol met leuke bonus features en je kunt tot maar liefst vijfenzeventigduizend euro winnen in deze gokkast!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...