Troll Haven

door Endorphina

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Troll Haven:

0 plays

Gokkast beoordeling

Troll Haven
RTP 96%
Volatiliteit MED

Troll Haven

Noorwegen, een land vol prachtige bergen, landschappen en sprookjesachtige vergezichten. Daarnaast ook het land waarvan gezegd wordt dat er trollen in de bergen leven. De gokkast Troll Haven is een sprookjesachtig thema slot van spelontwikkelaar Endorphina. Als de mogelijkheden en winsten op deze kast net zo sprookjesachtig zijn als zijn thema, dan beloofd het veel goeds. Of dat zo is gaan we uitvinden in dit artikel.

Belangrijke informatie
Ontwikkelaar:                                  Endorphina
Type:                                                  Video Slot
Thema:                                              Sprookjes
RTP:                                                    96%
Winlijnen:                                         25
Rollen:                                               5
Min – max bet:                                 €0.01 – €100,-
Bonussen & features:                    Free Spins, Multiplier, Risk game
Variantie:                                          Hoog
Maximale uitbetaling:                   30.000 keer je inzet

De spelregels van Troll Haven

Troll Haven kent een eenvoudig speelveld van 5 rollen van 3 rijen. Het aantal variabele winlijnen ligt hierbij op 25. Voordat je begint met spelen stel je het aantal winlijnen in waar je op wilt spelen, en bepaal je de inzet. Je minimale inzet bij Troll Haven bedraagt €0.01, je speelt hierbij op slechts één winlijn. Het maximale wat je in kunt zetten is €100,-, hierbij speel je op alle 25 winlijnen.

De symbolen in Troll Haven volgen natuurlijk allemaal netjes het thema. De heksenketel en het werktuig zijn goed voor 750 keer je inzet. Het diner van onze hoofdrolspeler de trol, namelijk de forel, is goed voor maximaal 400 keer je inzet per winlijn. Daarnaast leveren de paddenstoelen en de blauwe bessen maximaal 250 keer de inzet op. Deze symbolen worden aangevuld door de welbekende speelkaartsymbolen. Van deze symbolen levert de Aas het meeste op, namelijk maximaal 125 keer de inzet per winlijn.

Maar de absolute kraker in dit spel is natuurlijk de trol, deze telt als wild en kan iedere incomplete winnende combinatie compleet maken, en wanneer je hem 5 keer op een winlijn weet te draaien levert hij ook nog eens 3000 keer je inzet op.

Multiplier, Risk Game & Free Spins

We weten nu welke symbolen het spel heeft en hoeveel ze opleveren. Maar ik hoor je al denken, wat heeft Troll Haven nog meer voor mij in petto? Hoe kom ik aan die hoge winsten en bonussen die ik van Endorphina gewend ben? Het antwoord is de extra features. Om te beginnen met de Risk Game, ben je een speler die houdt van risico nemen dan is de Risk Game perfect voor jou. Je kiest uit vier dichte kaarten en moet ervoor zorgen dat de kaart die jij kiest hoger is dan de open kaart van de dealer. Raad je de kaart goed dan verdubbel je de winst van de desbetreffende spin. Raad je een lagere kaart dan verlies je alle winst. Probeer dus goed het risico in te schatten door alleen te gokken op een relatief lagere kaart.

Maar Troll Haven heeft nog meer voor je in petto dan de Risk Game. Wanneer je namelijk drie, vier of vijf bonus symbolen draait kom je in een bonusspel terecht. En hier wordt het leuk, je krijgt vervolgens 4 stenen te zien met daarop de inhoud van het bonusspel dat je mag gaan spelen. Deze vier keuzes zijn als volgt:

  • 5 free spins en een multiplier van x10
  • 10 free spins en een multiplier van x5
  • 16 free spins en een multiplier van x3
  • 23 free spins en een multiplier van x2

Je maakt dus een keuze tussen extra free spins of een hogere multiplier. Kies je een hogere multiplier zijn je winsten natuurlijk een stuk hoger en kies je voor meer free spins heb je vaker de kans om te winnen. Die keuze is dus volledig aan jou.

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

Endorphina heeft met Troll Haven een gokkast met een hoge variantie neergezet. Het thema is mooi uitgewerkt met een leuke extra in het bonusspel. De multiplier van x10 is een stuk hoger dan bijvoorbeeld bij een aantal megaways gokkasten. Kortom een prima gokkast voor iedereen die van een eenvoudige gokkast met winstgevende extra’s houdt. Meer van dit soort gokkasten zijn bijvoorbeeld Lucky Lady’s Charm deluxe en Almighty Sparta.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...