Around The World

door Endorphina

Start het spel

RTP -

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Around The World:

3 plays

Gokkast beoordeling

Around The World
Volatiliteit MED

Around The World

Around The World is een online videoslot ontwikkeld door Endorphinia, dat in 2021 gelanceerd werd.

Je speelt Around The World met een minimale inzet van €0,01 cent per draai en een maximale inzet van €90,- per draai. Het uitkeringspercentage van Around The World heeft een gemiddeld 96%.

Around The World speelregels

Je speelt Around The World op vijf rollen met drie rijen en je hebt negen manieren om winnende combinaties te kunnen maken.

Je komt in dit spel alle prachtige plekken op de wereld tegen. Ook de bonus features in het spel nemen je mee naar de meest bijzondere plekken op de wereld. Het wild symbool van deze gokkast is de Sphinx, dit symbool vervangt alle andere symbolen op de rollen én vermenigvuldigt bovendien de winsten die je maakt.

Ook kom je een scatter symbool tegen in deze gokkast, de avonturier. Met dit symbool kan je de gratis spins feature activeren. Tijdens deze gratis spins kan je een gouden kompas tegen komen. Het gouden kompas is een bonussymbool. Wanneer je deze weet te bemachtigen, tijdens de gratis spins, dan ontvang je de eerstvolgende verdubbelaar in het spel.

Ook kom je een zogenoemde Gamble Feature tegen in deze gokkast. In deze feature kan je de winsten nog eens flink omhoog gooien. Het enige wat je hiervoor moet doet is een kaart kiezen en hopen dat het hoger is dan de kaart die al op de tafel ligt. Wanneer je dit lukt, dan verdubbeld je winst! Maar, lukt dit niet, dan ben je alles kwijt!

Around The World thema en symbolen

Around The World neemt je mee op avontuur, over de wereld. Op de achtergrond zie je tevens ook verschillende bijzondere monumenten en de soundtrack neemt je verder mee het spel in.

Endorphinia heeft met Around The World zeker een prachtig slot weten neer te zetten, die het waard is om eens te spelen. Er zitten leuke extra’s in, een wild én scatter symbool. Bovendien zorgen de speciale symbolen ervoor dat je ook nog eens flinke bedragen kunt winnen!

Conclusie en vergelijkbare games

Around The World is een bijzonder videoslot met een gemiddeld uitkeringspercentage van 96%. Het spel is pas onlangs uitgebracht, maar toch al vele gamers enthousiast over dit spel!

Around The World is beschikbaar op alle apparaten. Ook vind je een gratis versie van deze gokkast. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Wild Worlds, ontwikkeld door NetEnt, dat een vrolijke cartoon-uitstraling heeft. Je speelt Wild Worlds op een reels van vijf keer vijf en inzetten is al mogelijk vanaf €0,20 cent per draai.

Je kunt in deze gokkast tot vijfentwintighonderd keer de inzet terug winnen. We schatten de variatie van deze gokkast in op medium. De RTP is met 96,47% netjes boven het gemiddelde.

Opzoek naar een andere gokkast? Play’n Go heeft een vrolijk en immens populair video slot genaamd Energoonz. Deze medium-variatie gokkast heeft een RTP van 96,73% wat flink boven het gemiddelde ligt.

Je speelt Energoonz met een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Je hebt zowel horizontale als verticale winlijnen. Je kunt in deze gokkast tot maximaal duizend keer je inzet winnen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...