Gemblast

door Endorphina

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Gemblast:

0 plays

Gokkast beoordeling

Gemblast
RTP 96%
Volatiliteit MED

Gemblast

In een sterrenstelsel hier ver vandaan, speelden we ooit al op de razend populaire Starburst gokkast. De veelvoorkomende wilds, het futuristische design en de herkenbare symbolen zijn een ware succesformule gebleken. Endorphina vond het tijd voor een nieuwe versie van Starburst en heeft deze met Gemblast zelf op de markt gebracht. Heeft Gemblast dezelfde potentie als Starburst? Komen de welbekende features ook in deze gokkast terug? En is Gemblast net zo winstgevend als zijn tegenhanger? We gaan het allemaal uitvinden in dit artikel.

Belangrijke informatie
Ontwikkelaar:                                  Endorphina
Type:                                                  Video Slot
Thema:                                              Science Fiction
RTP:                                                    96%
Winlijnen:                                         10
Rollen:                                               5
Min – max bet:                                 €0.01 – €100,-
Bonussen & features:                    Sticky wild respin, Gamble feature
Variantie:                                          Medium
Maximale uitbetaling:                   € 100.000, –

De spelregels van Gemblast

Op Gemblast speel je met minimaal 1 en maximaal 10 actieve winlijnen. Deze winlijnen werken twee kanten op en betalen dus uit van links naar rechts en van rechts naar links. De minimale inzet bij Gemblast bedraagt €0.01 als je op een actieve winlijn wilt spelen, en €100,- is het maximum als je op alle tien de winlijnen wilt spelen.

De symbolen in Gemblast kunnen je doen denken aan die van Starburst. De uitbetalingen op deze gokkast van Endorphina liggen wel een stukje hoger. De rode 7 is het meest lucratief en levert 1.000 keer je inzet per winlijn op. De BAR symbolen betalen een maximum van 500 keer de inzet per winlijn uit. Daarnaast hebben de zes verschillende edelstenen hebben een maximum winst van 100 á 200 keer de inzet per winlijn. In combinatie met wild reels kan je winst oplopen tot wel 2000 keer de inzet per spin.

Sticky wild respin & Gamble feature

Net als bij Starburst heeft zijn Endorphina tegenhanger geen speciaal bonus spelletje ingebouwd. Wel is net als bij alle andere kasten van Endorphina, de gamble feature beschikbaar. De gamble feature kan ervoor zorgen dat jouw behaalde winst op een spin verdubbelt wordt. Het principe is heel eenvoudig, kies een kaart uit die volgens jou hoger is dan de open kaart van de dealer. Mocht het je lukken om een hogere kaart uit te kiezen dan wordt de winst van de desbetreffende spin verdubbelt. De winst kan hoog oplopen als het je lukt meerdere keren de goede keuze te maken. Dit is echter ook afhankelijk van geluk, als de kaart die er ligt te hoog is, kun je beter eieren voor je geld kiezen en je behaalde winst in ontvangst nemen. Als je het namelijk niet goed raadt ben je je winst kwijt. Zoals we al zeiden heeft Gemblast verder geen speciale bonus game. Wat de gokkast wel bezit is een zogenaamde sticky wild feature. Je kunt op de middelste drie reels van Gemblast, wild symbolen draaien. Mocht dit je lukken dan expandeert deze wild tot een wild reel. Deze wild reel wordt vervolgens vastgezet en je krijgt een gratis re spin om nog een extra wild te draaien. Op deze manier kun je 3 wild reels draaien met maar één keer inzetten. Door deze feature kan je winst snel oplopen.

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

Dat Gemblast een kopie is van Starburst is eigenlijk aan alles te merken. Het ziet er nagenoeg hetzelfde uit en de symbolen zijn bijna identiek. Dat wil niet zeggen dat de kast daardoor minder is. De uitbetaling bij Gemblast ligt een stuk hoger dan bij Starburst en het heeft een extra feature ten opzichte van zijn tegenhanger. Daarnaast is de sticky wild feature een reden om extra in te zetten vanwege de kansen die dit geeft op een hoge winst. Mocht je liever het origineel spelen, speel dan Starburst van NetEnt. Mocht je een andere gokkast zoeken binnen het science fiction thema, probeer dan Rise of AI van Endorphina eens uit.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...