Trinity Reels

door Betsoft

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Trinity Reels:

54 plays

Gokkast beoordeling

Trinity Reels
RTP 95.96%
Volatiliteit HOOG

Trinity Reels

Trinity Reels is een bijzondere online gokkast van Betsoft met de innovatieve Trinity Reels-mechanica. Geniet van duizenden winlijnen en tal van functies en modificaties. Met een beetje geluk kun je meer dan 15.000x je inzet winnen!

Trinity Reels spelmechanisme

Deze online gokkast beschikt over het nieuwe Trinity Reels-rastermechanisme. Hiermee kun je op 177.147 manieren winnen, wat groter is dan de Megaways gokkasten. Trinity Reels is gebaseerd op het Split Symbols-mechanisme dat maximaal 3 symbolen op een positie mogelijk maakt. De actie vindt plaats op zes rollen en het aantal symbolen verandert dynamisch bij elke draai. Rol zes heeft altijd drie symbolen en rol één tot en met vijf kunnen maximaal negen symbolen bevatten.

De symbolen bestaan uit allerlei soorten kristallen in verschillende vormen en kleuren, evenals de bekende kaartsymbolen van A tot 10. Je moet minstens drie identieke symbolen laten landen, beginnend bij de meest linkse rol, om een winnende combinatie te scoren.

Functies en gratis spins

De kern van het Trinity Reels-mechanisme is de Cascading Wins-functie. Hiermee kun je bij elke draai enorme winsten scoren. Als je wint, worden alle winnende symbolen van de rollen verwijderd en tuimelen nieuwe symbolen naar beneden.

Telkens wanneer er tijdens het basisspel drie of meer scatter symbolen tegelijkertijd in beeld verschijnen, ontvang je 10 gratis spins. Voordat deze functie begint, wordt een willekeurige boost geselecteerd. Er zijn drie boosts met elk een andere functie. Dit kunnen multipliers zijn, een splitsing van symbolen of driedubbele wilds. Via de koopfunctie kun je de gratis spins-ronde onmiddellijk activeren.

Conclusie Trinity Reels

Trinity Reels is zeker het proberen waard als je op zoek bent naar een innovatieve slot. Het ontwerp is niet heel indrukwekkend, maar de onderliggende gameplay is dat wel. Je kunt met Trinity Reels grotere uitbetalingen scoren via de split mechanic aangezien elk regulier symbool verdubbeld of verdrievoudigd kan verschijnen. Zo kun je meer dan 15.000x je inzet winnen!

 

Veelgestelde vragen

Kun je veel winnen met Trinity Reels?

Ja, dankzij de speciale functies en het bijzondere spelmechanisme maak je kans om meer dan 15.000x je inzet te winnen. Dit is erg veel.

Kan ik Trinity Reels mobiel spelen?

Ja, het is mogelijk om Trinity Reels op je smartphone en tablet te spelen. Het spel is namelijk mobiel geoptimaliseerd zodat je het kunt spelen op eender welk apparaat.

Hoe activeer je de gratis spins-functie?

Je kunt de gratis spins-functie van Trinity Reels activeren door drie of meer scatter symbolen te laten landen of door gebruik te maken van de koop-functie.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...