Expansion!

door Betsoft

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Expansion!:

160 plays

Gokkast beoordeling

Expansion!
RTP 96.1%
Volatiliteit MED

Expansion!

Ben jij klaar om de ruimte te verkennen met je telescoop? Maak dan kennis met Expansion!, een indrukwekkende online slot van Betsoft. De prachtige graphics en boeiende gameplay zorgen voor een meeslepende ervaring. Kom snel meer te weten over Expansion! en win mooie geldprijzen!

Hoe speel je Expansion!?

Je hoeft geen genie te zijn om deze gokkast te kunnen spelen. Expansion! Heeft vijf rollen, vier rijen en 30 vaste winlijnen. Winnen doe je door identieke symbolen op winlijnen te laten landen. Je kunt minimaal € 0,60 per draai inzetten en maximaal € 30 per spin.

Als je klaar bent met inzetten, kun je het spel meteen starten door op de SPIN-knop te klikken. Vervolgens zullen de rollen draaien en kun je ontdekken of je een winnende combinatie hebt gemaakt.

Expansion! heeft 12 symbolen waaronder de kaartsymbolen 10, J, Q, K en A. Deze symbolen genereren de laagste uitbetalingen. Verder heb je de bruine, paarse en groene planeten. Deze symbolen brengen meer op. De speciale symbolen zijn het wild symbool dat de andere symbolen vervangt en het scatter symbool.

Expansion! bonusfuncties

Expansion! heeft een aantal boeiende bonusfuncties waaronder Directional Wilds. Deze functie kun je activeren door een wild symbool op de rollen te laten landen. Dit symbool brengt de hele set rollen tot stilstand. Nadat de wilds zijn geland, wordt de winnende combinatie geëvalueerd en uitbetaald. Directional Wilds verschijnen alleen op rol 2, 3 en 4.

Daarnaast is er een gratis spins-functie die je kunt activeren door minimaal drie scatter symbolen te laten landen. Tijdens deze ronde zijn willekeurige vermenigvuldigers actief die worden weergegeven in een indicator. Als je erop landt, krijg je gratis spins. De indicator wordt voor elke gratis spin bijgewerkt en de vermenigvuldiger wordt toegepast op de volledige winst voor die gratis draai.

Met Expansion! kun je een maximale winst behalen van 2.171x je inzet. Dit kun je bereiken door de bonusfuncties te activeren.

Conclusie Expansion!

Ga de ruimte in met Expansion! en maak kans op geweldige geldprijzen. De flitsende animaties van Expansion! passen perfect bij het ruimtethema. Scatter symbolen en Directional Wilds kunnen je helpen om je winsten te maximaliseren. Deze online gokkast heeft veel spannende functies, mooie graphics en een soepele gameplay.

Veelgestelde vragen

Hoeveel gratis spins kan ik winnen met Expansion!?

Je kunt tot 15 gratis spins winnen met Expansion! Je moet dan vijf scatter symbolen laten vallen op de rollen. Je kunt ook gratis spins activeren als je drie of vier scatters laat verschijnen.

Wat is het RTP-percentage van Expansion!?

Het RTP-percentage van Expansion! is 96,08% en de volatiliteit van deze slot is gemiddeld.

Hoeveel kun je maximaal winnen met Expansion!?

Je kunt tot 2.171x je inzet winnen met behulp van de bonusfuncties.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...