Hat Trick Hero

door Betsoft

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.23%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Hat Trick Hero:

17 plays

Gokkast beoordeling

Hat Trick Hero
RTP 96.23%
Volatiliteit HOOG

Hat Trick Hero

We geven je hier een uitgebreide beoordeling van Hat trick hero. Dit is een spel dat bij uitstek geschikt is voor voetballiefhebbers. Het biedt een gemiddeld RTP en is recent op de markt gebracht door Betsoft. Zoals je in onze conclusie zult lezen zijn we niet erg tevreden over dit spel. Desondanks vinden we het belangrijk om je zo veel mogelijk informatie te geven, zodat je zelf jouw oordeel kunt vellen.

We hebben de belangrijke informatie over Hat trick hero voor jou in een handig overzicht gezet. Vervolgens gaan we in op hoe het spel verloopt, bespreken we extra functies en geven we onze mening. Zo beschik jij over een complete gids voor de Hat trick hero slot van Betsoft.

Dit wil je in ieder geval weten over Hat trick hero:

Ontwikkelaar: Betsoft

Type: Video slot

Thema: Voetbal

RTP: 96.23%

Winlijnen: 25

Rollen: 5×3

Min-max inzet: 0,02-10

Bonussen & features: Schieten op het doel

Variantie: Hoog

Maximale uitbetaling: 1260 keer jouw inzet

Lanceerdatum: 2021

Zo gaat deze slot in zijn werk

Bij deze slot vind je allereerst de gebruikelijke kaartsymbolen terug. Daarnaast zijn er speciale voetbal gerelateerde symbolen zoals een fluitje, voetbal, t-shirt en handschoenen. In de uitbetalingstabel zie je precies hoe hoog de verschillende symbolen uitbetalen. Er is een Wild in de vorm van een voet die tegen een bal aan schopt. Deze vervangt uiteraard alle symbolen, maar als je er drie van weet te verzamelen speel je de Hat trick Hero feature vrij.

De speciale features van Hat trick hero

De genoemde Wilds veranderen tijdens deze ronde in wandelende wilds. Elke draai verplaatsen ze zich 1 stap naar links. Zolang deze Wilds aanwezig zijn op het scherm, ontvang je bij elke ronde nieuwe gratis spins. Als je nieuwe Wilds ontvangt tijdens de respin, worden deze ook wandelende wilds. Als de wandelende wilds links van het scherm verdwijnen, worden ze in een doel geschoten. Als je daarmee 15 keer weet te scoren, ontvang je de maximale prijs van 1000 keer jouw eigen inzet.

Concluderend over Hat trick hero

Al met al is Hat trick hero dus een slot met een kenmerkend voetbal thema. Het gaat hier om een nieuw spel en daarom mag je verwachten dat deze voldoet aan de meest moderne eisen. Wij vinden het een tegenvaller; het geluid en de graphics zijn niet van de beste kwaliteit en de winkansen zijn niet bijzonder. Als het voetbalthema helemaal jouw ding is dan kun je ook andere slots overwegen zoals Football Star Deluxe en Football Cashpots. Deze zijn afkomstig van respectievelijk Stormcraft en Inspired Gaming. Probeer de Hat trick hero slot in ieder geval eerst gratis uit.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...