Mr. Vegas 2: Big Money Tower

door Betsoft

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.06%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Mr. Vegas 2: Big Money Tower:

72 plays

Gokkast beoordeling

Mr. Vegas 2: Big Money Tower
RTP 96.06%
Volatiliteit HOOG

Mr. Vegas 2: Big Money Tower

Maak kennis met Mr. Vegas 2: Big Money Tower, een prachtige online slot met Las Vegas-thema. Dit spel werd ontwikkeld door Betsoft die zich heeft laten inspireren door de glamoureuze Las Vegas Strip. Als je je graag rijk wilt voelen, is dit een gokkast die je zeker zal bekoren.

Hoe speel je Mr. Vegas 2: Big Money Tower?

Mr. Vegas 2: Big Money Tower is aantrekkelijk voor iedereen door het brede inzetbereik. Je kunt inzetten tussen € 0,30 en € 150 per spin. Het spel heeft vijf rollen, vier rijen en 60 winlijnen. Op de winlijnen kun je winnende combinaties vormen door identieke symbolen te matchen.

Wat de symbolen betreft, heb je de kaarten van Q tot A en een zeven. De premium symbolen zijn de dobbelstenen, de chips, vijf diamanten en twee meisjes. Deze symbolen kunnen tot wel 10x je inzet genereren. Het meest lucratieve symbool is Mr. Vegas. Dit symbool levert tot 40x je inzet op.

De wild symbolen vervangen de bovenstaande symbolen en betalen hetzelfde uit als Mr. Vegas voor een volledige lijn. De scatters activeren de gratis spins-ronde.

Mr. Vegas 2: Big Money Tower bonusrondes

Wil je extra veel winnen met dit spel? Probeer dan de Big Money Tower te activeren. Dit kun je doen door drie symbolen op oneven rollen te laten landen. Er zijn drie versies: brons, zilver en goud. Het is jouw taak om de toren te beklimmen en de munten om te draaien om een prijs te onthullen.

Land je drie scatter symbolen op de middelste rollen, dan kun je profiteren van gratis spins met behulp van een bonusspel. Kies tussen twee kaarten en onthul een van de drie opties:

  1. 10 gratis spins met sticky wilds
  2. 12 gratis spins met expanding wilds of
  3. 15 gratis spins met random wilds

Conclusie Mr. Vegas 2: Big Money Tower

De gameplay van Mr. Vegas 2: Big Money Tower is erg dynamisch en de scherpe beelden en opzwepende soundtrack zorgen voor de juiste sfeer. Als je houdt van de vibe van Las Vegas en een reeks boeiende bonusfuncties, dan is Mr. Vegas 2: Big Money Tower vast iets voor jou.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om Mr. Vegas 2: Big Money Tower gratis te spelen?

Ja, Mr. Vegas 2: Big Money Tower is ook beschikbaar in een gratis speelversie.

Heeft Mr. Vegas 2: Big Money Tower een jackpot?

Nee, deze online gokkast heeft geen jackpot, maar wel tal van boeiende bonusfuncties.

Hoe kan ik gratis spins winnen met Mr. Vegas 2: Big Money Tower?

Je kunt gratis spins winnen door drie scatter symbolen te laten landen op de rollen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...