Super Fruits Wild

door Inspired gaming

Start het spel

RTP 94.98%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Super Fruits Wild:

17 plays

Gokkast beoordeling

Super Fruits Wild
RTP 94.98%
Volatiliteit MED

Super Fruits Wild

Super Fruits Wild is een online slotmachine ontwikkeld bij Inspired Gaming dat in 2018 werd uitgebracht.

De minimale inzet is €0,20 cent per draai en de maximale inzet is ingesteld op €100,- per draai. Super Fruits Wild heeft een RTP van 94,98% en je kunt in deze gokkast tot tweehonderdvijftigduizend euro winnen.

Super Fruits Wild speelregels

Je speelt Super Fruits Wild op vijf rollen met drie rijen en het heeft tien vaste winlijnen. Super Fruits Wild heeft een medium variatie en je maakt een winnende combinatie wanneer je ten minste drie gelijke symbolen weet te bemachtigen, van links naar rechts.

Je vindt in deze gokkast ook een auto-play functie, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel automatisch te laten draaien. Indien je hier gebruik van wilt maken is het wel van belang dat je deze functie vooraf na wens instelt. Je speelt de auto-play functie met minimaal vijf automatische spins en maximaal honderd automatische spins.

Ook kom je in Super Fruits Wild een wild symbool tegen. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Tevens kan dit wild symbool ook expanderen. Het wild symbool komt echter alleen voor op de tweede, derde en vierde rol.

Super Fruits Wild heeft ook een bonus feature, genaamd de Fortune Spins. In deze feature krijg je minimaal acht gratis spins en maximaal veertig gratis spins.

Super Fruits Wild thema en symbolen

Super Fruits Wild heeft een vintage uitstraling en is precies wat je wilt van een fruitkast. Het is een kleurrijke en vrolijke slotmachine, die tot in de details netjes is weten neer te zetten.

Je speelt Super Fruits Wild met de klassieke fruitsymbolen. De pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen leveren je tot tien keer de inzet op, hiervoor moet je wel een combinatie van vijf hebben. De gouden bellen kunnen je tot vijfentwintig keer de inzet opleveren.

Het blauwe geluksgetal zeven is goed voor dertig keer de inzet. Maar het symbool dat je de echt flinke bedragen kan opleveren is het juweel, deze kan tot maximaal tweehonderdvijftig keer de inzet geven.

Conclusie en vergelijkbare games

Inspired Gaming heeft met Super Fruits Wild een vintage, maar goed ontworpen fruitkast weten neer te zetten. Het spel is vrolijk en snel en verveelt zeker niet. Opvallend is wel dat het uitkeringspercentage aan de lage kant is, met 94,98% ligt deze flink onder het gemiddelde.

Ondanks het lage uitkeringspercentage is Super Fruits Wild zeker waard om eens te spelen. Je kunt deze gokkast ook eens gratis uitproberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Bovendien is Super Fruits Wild ook beschikbaar op alle apparaten.

Een andere fruitkast die we aan je willen voorstellen is Fruits Gone Wild Supreme, ontwikkeld door Stakelogic. Deze gokkast speel je met veertig winlijnen die van beide kanten actief is. Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te maken, verdwijnen de symbolen van het scherm en wordt er plaats gemaakt voor nieuwe symbolen.

Je speelt Fruits Gone Wild Supreme met een minimale inzet van €0,25 cent per draai. Dit is een lage variatie gokkast en het heeft een RTP van 94,11%.

Een ander fruitslot die je eens kunt spelen is Wild 7, ontwikkeld door Amatic, waarin je tot maximaal vijfduizend euro kunt winnen. Je speelt deze lage variatie gokkast met tien winlijnen.

Wild 7 draait volledig om de rode zeven. Dit is het wild symbool van e gokkast én hiermee kun je tevens flinke bedragen binnen halen! Speel ook deze gokkast eens!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...