Fishing Cash Pots

door Inspired gaming

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fishing Cash Pots:

2 plays

Gokkast beoordeling

Fishing Cash Pots
RTP 95%
Volatiliteit MED

Fishing Cash Pots

Inspired Gaming heeft een videoslot uitgebracht, genaamd Fishing Cash Pots dat je meeneemt naar het leven dat je tegen komt in de oceaan.

Je speelt Fishing Cash Pots vanaf €0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal €60,- inleggen per draai. Het uitkeringspercentage van deze slotmachine is met 95% net onder het gemiddelde.

Fishing Cash Pots speelregels

Je speelt Fishing Cash Pots op vijf rollen met drie rijen en het heeft tien winlijnen. Je kunt in deze gokkast tot tweeduizend keer je inzet winnen. Je speelt Fishing Cash Pots vooral voor de vermakelijke en spannende bonus features die je tegen komt.

Wanneer je minstens zes vissen weet te bemachtigen op de eerste vier reels, dan activeer je de Fisherman Bonus Feature. Wanneer je op de vijfde reel óók nog een vis weet te scoren, dan wordt deze vis goud waard tijden de bonus feature. Alle vissymbolen zullen hierdoor sticky worden.

Wanneer je deze feature overigens weet te activeren wordt je eerst verwelkomd met een bijzonder intro filmpje die ongeveer twee minuten duurt. Alle bedragen die je tijdens de Fisherman Bonus Feature weet te bemachtigen zijn maximaal vijfentwintig keer je inzet waard, maar kan je ook nog eens flink vermenigvuldigen. Dit kan dus flink oplopen!

Fishing Cash Pots thema en symbolen

Wanneer je de gokkast opstart zal je gelijk meegenomen worden door de tropische soundtrack die afspeelt. Ook vallen de vrolijke kleuren direct op. Het spel speelt zich af in de oceaan, waar je allerlei verschillende vissen tegen zal komen.

Je komt in Fishing Cash Pots ook een wild symbool tegen. Dit symbool zal alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter symbolen. Ook kom je sticky wild symbolen tegen, deze kun je bovendien meenemen naar de bonus feature. Ook zijn er flinke aantallen aan gratis spins te winnen.

Conclusie en vergelijkbare Games

Inspired Gaming heeft met Fishing Cash Pots een vermakelijk slot weten neer te zetten. We schatten de variatie van deze gokkast in op medium. De inzet range is ruim genomen, waardoor het geschikt is voor alle soorten spelers. Ook is de maximale winst die je kunt pakken in deze gokkast, met ruim tweeduizend keer de inzet, ook zeker niet mis.

Er zijn al veel spellen met ditzelfde thema uitgebracht. Fishing Cash Pots is echter een mooie toevoegingen, waarin je jezelf flink in kunt vermaken. Je kunt dit spel bovendien spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook kom je een gratis versie tegen van Fishing Cash Pots.

Ook ontwikkelaar WMS heeft een videoslot uitgebracht waarin vissen centraal staan. Of, beter gezegd een goudvis! Gold Fish is te spelen met een minimale inzet van €0,35 cent per draai. Het uitkeringspercentage van deze lage variatie gokkast is met 96% netjes op het gemiddelde.

Je kunt in Gold Fish tot tweehonderdvijftigduizend euro winnen. Deze online gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Aquatic Treasures is een online videoslot van MicroGaming waarin dolfijnen de hoofdrol spelen. Je kunt in deze gokkast ruim vijfendertigduizend euro winnen.

Je speelt Aquatic Treasures met twintig winlijnen en inzetten is al mogelijk vanaf €0,20 cent per draai. Deze lage variatie gokkast heeft een RTP van 96,03%. Daarnaast is deze gokkast ook beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...