Anubis Wild Megaways

door Inspired gaming

Start het spel

RTP 95.81%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Anubis Wild Megaways:

1 plays

Gokkast beoordeling

Anubis Wild Megaways
RTP 95.81%
Volatiliteit HOOG

Anubis Wild Megaways

Anubis Wild Megaways is een videoslot ontwikkeld door Inspired Gaming dat zich afspeelt in het oude Egypte.

De minimale inzet in Anubis Wild Megaways is €0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal €20,- per draai inzetten. Het uitkeringspercentage is 95,9% en dit is een hoge variatie gokkast. Je hebt in Anubis Wild Megaways ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken en je kunt tot wel twintigduizend keer je inzet winnen.

Anubis Wild Megaways speelregels

Je speelt Anubis Wild Megaways met vallende symbolen, dit wordt ook wel Cascading symbolen genoemd. Je vindt zes rollen die maximaal zeven symbolen hoog zijn. Je hebt ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Je komt in Anubis Wild Megaways zowel wild symbolen als mystery symbolen tegen. De wild symbolen vervangen alle symbolen, behalve de scatter symbolen en helpen je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Wanneer je minimaal drie scatter symbolen hebt weten te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins bonus feature. Met drie van deze scatters ontvang je tot twaalf gratis spins. Elke extra scatter die je erbij weet te draaien levert je nog eens twee extra spins op. De gratis spins bonus feature kan je tot tachtig gratis spins geven.

Ook krijg je de optie om de Bonus Top Up te gebruiken. Hiermee krijg je de mogelijkheid om extra gratis spins te winnen. Maar, als dit mis gaat, dan verlies je alle spins.

Daarnaast krijg je bovendien ook nog de mogelijkheid om gewonnen bedragen mee te nemen naar de Gamble Feature. In deze feature krijg je de mogelijkheid om jouw gewonnen bedrag nog eens te verdubbelen.

Anubis Wild Megaways thema en symbolen

Het thema van Anubis Wild Megaways is geïnspireerd op het oude Egypte en op de achtergrond van het spel zie je een mooie tempel.

De hoog uitbetalende symbolen in deze gokkast betalen tussen de twee en de vijfgig keer de inzet uit. De lage symbolen zijn de letters en nummers, deze zijn tussen de één en twee keer je inzet waard.

Tijdens de gratis spins bonus feature krijg je overigens ook te maken met de sticky wilds en mystery symbolen, dit zijn symbolen om goed in de gaten te houden. De wild symbolen helpen namelijk óók mee om de vermenigvuldigers te verhogen.

Conclusie en vergelijkbare games

Anubis Wild Megaways is een vermakelijk slot en als Megaways slot jouw favoriet zijn, dan is dit ook zeker een gokkast om eens in te spelen. Er zitten enorm veel spannende momenten in en zeker in de bonus feature zit je op het puntje van je stoel.

Je kunt in Anubis Wild Megaways tot maar liefst tweehonderdvijftigduizend euro winnen. Je vindt van deze gokkast ook een demo versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Anubis Wild Megaways is te spelen op zowel de desktop als op mobiele appraren.

Pumpkin Smash is een videoslot ontwikkeld door Yggdrasil dat je speelt op vijf rollen en met twintig winlijnen. Pumpkin Smash is een prachtig videoslot dat er grafisch tot in de puntjes verzorgt uitziet.

Je speelt Pumpkin Smash met een minimale inleg van €0,10 cent per draai. Dit is een medium variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,20%.

Blijf je toch liever in de Megaways slots? Neem dan eens een kijkje in Temple of Treasure Megaways, ontwikkeld door Blueprint Gaming. Je speelt Temple of Treasure Megaways met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je hebt ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Je kunt in Temple of Treasure Megaways tot maar liefst tienduizend keer je inzet winnen. Dit is een gokkast met een extreem hoge variatie en een RTP van 96,46%. Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...