Mighty Hot Wilds

door Inspired gaming

Start het spel

RTP 96.4%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Mighty Hot Wilds:

6 plays

Gokkast beoordeling

Mighty Hot Wilds
RTP 96.4%
Volatiliteit HOOG

Mighty Hot Wilds

Mighty Hot Wilds is een online slotmachine ontwikkeld door Inspired Gaming, dat een vrolijk en klassieke uitstraling heeft.

Je speelt Mighty Hot Wilds al vanaf €0,10 cent per draai en je kunt tot €100,- per draai inzetten. Het uitkeringspercentage is 96,40% en je kunt tot tweehonderdvijftigduizend euro winnen.

Mighty Hot Wilds speelregels

Je speelt Mighty Hot Wilds op vijf rollen met drie rijen en het heeft tien winlijnen. Je komt in deze fruitkast een aantal leuke features tegen én een wild symbool. Dit wild symbool vervangt alle symbolen op de rollen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Ook vind je in Mighty Hot Wilds een gratis spins feature. Om deze te activeren is het van belang om ten minste vier keer je inzet, of meer, in het basisspel te winnen. Wanneer dit je gelukt is word je meegenomen naar de Hot Spins Feature.

Wanneer je begint te spelen in de Hot Spins Feature zie je een meter die zich vult. De gratis spins blijven doorgaan tot dat je deze meter helemaal leeg hebt weten te spelen. Dit houdt in dat je tot wel honderd gratis spins kunt bemachtigen.

Mighty Hot Wilds thema en symbolen

Mighty Hot Wilds heeft een klassieke uitstraling in een fris en kleurrijk jasje. De symbolen zijn dan ook de bekende fruitsymbolen. Ook kom je in Mighty Hot Wilds een kroon tegen. De kroon is in deze slotmachine tevens het hoogst uitbetalende symbool.

Weet je vijf van deze kronen te bemachtigen, dan levert dit je tot wel tweehonderdvijftig keer de inzet op. Een ander goed uitbetalend symbool van deze gokkast is het geluksnummer zeven. Wanneer je hiervan vijf hebt weten te landen, is dit goed voor vijftig keer je inzet.

De watermeloen en gouden bel zijn voor een combinatie van vijf gelijke symbolen goed voor veertig keer de inzet.

De laag uitbetalende symbolen zijn de pruimen en druiven, deze leveren je twintig keer de inzet op en de kersen, citroenen en sinaasappels, deze zijn goed voor tien keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Mighty Hot Wilds is een medium tot hoge variatie gokkast waarin je tot wel tweehonderdvijftigduizend euro kunt winnen. Het spel is vermakelijk en spannend. Vooral tijdens de Hot Spins word je uitgedaagd en de gratis spins kunnen flink oplopen.

Je kunt Mighty Hot Wilds ook eerst gratis uitproberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Tevens kun je deze gokkast spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Een ander vermakelijk fruitslot waar je kennis mee willen laten maken is Hot Sync, een gokkast ontwikkeld door Quickspin. Hot Sync speel je met twintig vaste winlijnen en een minimale inzet van €0,20 cent per draai.

Hot Sync heeft een RTP van 96,26% en je kunt in deze gokkast tot maar liefst driehonderdduizend euro winnen! Deze gokkast is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Ook Concept Gaming houdt zo en dan wel van een retro gokkast en heeft Golden Jokers Wild ontwikkeld. Golden Jokers Wild draait vooral om de jokers in het spel en hiermee kun je tot wel honderdzestig duizend euro winnen.

Je speelt Golden Jokers Wild met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je speelt de gokkast met vijf winlijnen. Dit is een medium variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,95%, wat flink hoog is. Speel ook Golden Jokers Wild eens!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...