Big Bonus

door Inspired gaming

Start het spel

RTP 95.61%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Big Bonus:

7 plays

Gokkast beoordeling

Big Bonus
RTP 95.61%
Volatiliteit MED

Big Bonus

Big Bonus is een online slotmachine ontwikkeld door Inspired Gaming dat de uitstraling heeft van een vintage fruitmachine, maar de extra’s van een modern videoslot.

Je speelt Big Bonus vanaf €0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal €20,- per draai inleggen. Deze gokkast heeft een RTP van 95,61% en je kunt flinke bedragen winnen!

Big Bonus speelregels

Je speelt Big Bonus op een reels van zes keer vier en je hebt maar liefst vijftig winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je minimaal drie gelijke symbolen op de actieve winlijn weet te bemachtigen.

Wanneer je minimaal drie scatter symbolen weet te draaien, dan activeer je de gratis spins feature. Deze free spins feature wordt de Big Bonus Feature genoemd want hier is waar je de echte bedragen kunt binnen slepen.

Je komt in de Big Bonus Feature sticky wilds tegen, deze blijven op de rollen staan tot het einde van de feature en zorgt er op deze manier voor dat je leuke winsten kunt boeken.

Big Bonus thema en symbolen

Big Bonus heeft de uitstraling van een klassieke fruitkast. Je speelt dan ook met de bekende fruitsymbolen. Big Bonus is een lage variatie gokkast. Dit houdt in dat het redelijk gemakkelijk is om al snel kleinere bedragen binnen te halen.

De kroon is goed voor vier keer de inzet wanneer je er zes van weet te bemachtigen, dit is bovendien het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast. Andere symbolen die je tegen komt zijn de rode zevens, deze is goed voor drie keer de inzet.

Ook vind je een blauwe en witte zeven in Big Bonus, deze twee symbolen leveren je twee keer de inzet op. De watermeloen en druiven zijn goed voor anderhalf keer de inzet.

De kersen, citroenen, sinaasappels en bosbessen zijn voor een combinatie van zes goed voor één keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Big Bonus is een vermakelijke gokkast. Als fruitkasten helemaal jouw ding zijn, dan is Big Bonus zeker eentje om eens in te gaan spelen. Het spel heeft een paar leuke extra’s wat ervoor zorgt dat het nét wat spannender wordt.

In de bonus feature is tevens waar je de grote bedragen kunt binnen slepen. Big Bonus heeft een maximale winst van twaalfhonderd keer je inzet. Dit is een lage variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 95,61%, dit ligt net wat onder het gemiddelde.

Er is ook een gratis versie te vinden van Big Bonus, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Bovendien is Big Bonus te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Een ander videoslot die we aan je willen voorstellen is er eentje van Playson, genaamd Crystal Land. Je speelt Crystal Land met het cluster pay mechanisme. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster weet te bemachtigen.

Je speelt Crystal Land met een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Dit is een medium variatie gokkast waarin je tot een half miljoen euro kunt winnen. Crystal Land is beschikbaar op alle apparaten.

Betdigital bracht in 2018 Slots of Money uit. Dit is tevens een cluster pay videoslot.  Je speelt Slots of Money met een minimale inleg van €0,10 cent per draai. De maximale winst die je kunt behalen in deze gokkast is duizend keer je inzet.

Slots of Money is een medium variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 95%. Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...