Let It Spin

door Booming Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.2%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Let It Spin:

85 plays

Gokkast beoordeling

Let It Spin
RTP 95.2%
Volatiliteit MED

Let It Spin

Let it Spin is een online gokkast van Booming Games die volledig in het teken staat van kerst. Het spel biedt een groot scala aan speciale functies zoals verschillende wild symbolen, gratis spins en de Minor Elimination-functie. Je kunt tot 450x je inzet winnen en het spel is mobiel geoptimaliseerd.

Hoe speel je Let it Spin?

Let it Spin speelt zich af op een spelraster met zes rollen, vier rijen en 30 winlijnen. Om te beginnen kun je je inzetbedrag instellen. Dit kan tussen € 0,30 en € 180 per draai. Het RTP-percentage van Let is Spin bedraagt 95,20%, wat een beetje onder het gemiddelde ligt.

Er zijn in totaal acht uitbetalingssymbolen in Let it Spin waaronder vier hoge en vier lage. De speelkaarten genereren de laagste uitbetalingen en de premium symbolen zijn lucratiever. Deze symbolen worden weergegeven als beren, rendieren, bellen en kerstmannen.

De kerstmannen zijn het meeste waard. Als je er vijf kan matchen, ontvang je een uitbetaling van 15x je inzet. Verder zijn er speciale symbolen: wilds, Bursting Wilds, en Snowflake Scatters.

Let it Spin functies en bonussen

In Let it Spin word je overladen met geweldige functies en bonussen. Zo kun je genieten van de Random Wilds-functie. Het laat tot 24 wilds op de rollen vallen. Bursting Wilds worden willekeurig geactiveerd en zorgen ervoor dat alle huidige wilds uitbreiden en de rollen volledig bedekken.

De Minor Elimination-functie omvat een koude wind die alle kleine symbolen vernietigt. Vervolgens kunnen nieuwe scatters en wilds van bovenaf op de rollen vallen. Deze functie kun je activeren tijdens het hoofdspel en andere functies.

Als je drie, vier, vijf of zes scatter symbolen laat verschijnen, ontvang je respectievelijk acht, 12, 16 en 20 gratis spins. Tijdens de gratis spins-functie kunnen ook andere functies worden geactiveerd. Door opnieuw scatters te laten verschijnen, activeer je extra gratis spins.

Conclusie Let it Spin

Let it Spin is een leuke kerstgokkast met mooie graphics en een boeiende gameplay. Je kunt verschillende functies activeren waaronder gratis spins. In totaal kun je 450x je inzet winnen. Over het algemeen is dit een vermakelijke online slot om te spelen.

Veel voorkomende vragen

Wat is het RTP-percentage van Let it Spin?

Let it Spin heeft een RTP-percentage van 95,20%, wat onder het gemiddelde ligt.

Hoeveel kan ik maximaal winnen met Let it Spin?

Het is mogelijk om tot 450x je inzetbedrag te winnen met Let it Spin.

Kan ik echt geld winnen met Let it Spin?

Ja, het is mogelijk om echt geld te winnen met Let it Spin. Je moet dan wel met echt geld inzetten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...