Crack the Bank Hold and Win

door Booming Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.7%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Crack the Bank Hold and Win:

103 plays

Gokkast beoordeling

Crack the Bank Hold and Win
RTP 95.7%
Volatiliteit HOOG

Crack the Bank Hold and Win

In de echte wereld zijn bankovervallen illegaal, maar in de slot Crack the Bank Hold and Win waan je je een echte bandiet. In dit spel van Booming Games trek je je stoute schoenen aan en overval je een bank. Je probeert de kluis te kraken om met de schatten aan de haal te gaan. Ontdek hieronder wat je nog allemaal kunt verwachten van Crack the Bank Hold and Win.

Hoe speel je Crack the Bank Hold and Win?

Crack the Bank Hold and Win speel je op een raster van 5×3. Er zijn 20 winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken, beginnend bij de meest linkse rol. Via de inzetknoppen kun je het bedrag inzetten waarmee je wilt spelen. Inzetten is mogelijk tussen € 0,20 en € 100 per spin. Met de knop ‘Bet Max’ kun je de hoogst mogelijke inzet plaatsen.

Als je drie tot vijf identieke symbolen kan matchen op opeenvolgende rollen, win je. De speelkaarten genereren de laagste uitbetaling. De meer lucratieve symbolen zijn de gouden munten, bankbiljetten, goudstaven en de diamant.

De badge is het wild symbool waarmee je tot 125x je huidige inzet kunt winnen. De wild vervangt de andere symbolen, behalve de scatters.

Crack the Bank Hold and Win gratis spins en functies

Tijdens je missie moet je proberen om scatters te laten landen op de rollen. In ruil daarvoor krijg je gratis spins. Alle jokers die tijdens deze ronde verschijnen, worden vergrendeld op hun plaats aan het einde van de functie.

Kun je drie Convict scatters laten landen, dan activeer je de Hold and Win-functie. Deze functie begint met drie gratis spins die worden gereset telkens wanneer een nieuw waardesymbool landt. De symbolen kunnen bovendien inzetvermenigvuldigers of geldwaarden weergeven.

Conclusie Crack the Bank Hold and Win

Crack the Bank Hold and Win heeft een spannend thema met mooie symbolen en een vermakelijke gameplay. De gratis spins, multipliers, vergrendelde wilds en het winstpotentieel van 1.475x je inzet maken deze slot zeker de moeite waard om te proberen.

 

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...