King Cobra

door Booming Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.6%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met King Cobra:

47 plays

Gokkast beoordeling

King Cobra
RTP 95.6%
Volatiliteit HOOG

King Cobra

Baan je een weg door de Amazone jungle met King Cobra, een spannende gokkast van Booming Games. Het dichte struikgewas maakt het je niet gemakkelijk, maar er wachten wel indrukwekkende prijzen op jou. Hieronder kom je te weten wat je allemaal kunt verwachten van King Cobra.

Hoe speel je King Cobra?

King Cobra is een heel eenvoudige gokkast om te spelen. Dit spel wordt geleverd met vijf rollen, vijf rijen en 15 vaste winlijnen die actief zijn van links naar rechts. Inzetten is mogelijk vanaf € 0,05 per spin en tot maximaal € 15 per draai. Met King Cobra strijd je om een maximale prijs van 10.000x je inzet.

Deze gokkast heeft negen standaard symbolen, een wild en een scatter. Om te winnen moet je drie tot vijf dezelfde symbolen laten vallen op een actieve winlijn. King Cobra biedt de speelkaartsymbolen klaveren, ruiten, schoppen en harten. De andere symbolen zijn de kraai, muis, kikker, kameleon en mangoest.

De gouden cobra is het wild symbool. Het kan op de middelste drie rollen landen en alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter. Het bonuslogo fungeert als scatter.

Bonusfuncties van King Cobra

King Cobra heeft een boeiende gameplay dankzij de bonusfuncties. Deze slot biedt een gratis spins-bonusfunctie die je kunt activeren door drie scatters te laten verschijnen. Tijdens deze bonusronde verschijnt er een vermenigvuldiger boven elke rol. Je maakt kans om je winsten te vermenigvuldigen van 1x tot 5x. De vermenigvuldigers boven de rollen worden bij elkaar opgeteld aan het einde van de gratis spins-ronde.

Verder kun je profiteren van Mystery Wild Multipliers. Deze bonussymbolen zijn gekoppeld aan multipliers van 2x, 3x of 5x. Ze maken deel uit van de winnende reeks.

Spelers kunnen ook onmiddellijk de gratis spins-ronde activeren door de Buy Bonus te kopen voor 90x de inzet.

Conclusie King Cobra

King Cobra heeft prachtige graphics die je onmiddellijk onderdompelen in de tropische wereld van de dieren. Naast een mooi ontwerp, kun je genieten van een spannende gameplay dankzij de gratis spins-bonusronde en de Mystery Wild Multipliers. Bovendien maak je kans op 10.000x je inzet met deze slot.

Veel voorkomende vrageni

Wat is het RTP-percentage van King Cobra?

King Cobra heeft een RTP-percentage van 95,6%, wat net onder het gemiddelde ligt.

Hoe kan ik gratis spins verdienen met King Cobra?

Je kunt gratis spins verdienen door minstens drie scatter symbolen te laten landen op de rollen.

Kan ik King Cobra ook op mijn smartphone spelen?

Ja, King Cobra is mobiel geoptimaliseerd zodat je het ook vlot op je smartphone kunt spelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...