Dice Dice Baby

door Booming Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.4%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Dice Dice Baby:

39 plays

Gokkast beoordeling

Dice Dice Baby
RTP 95.4%
Volatiliteit HOOG

Dice Dice Baby

Kun je niet genoeg krijgen van dobbelspellen? Dan is Dice Dice Baby van Booming Games helemaal jouw ding! Dice Dice Baby is een klassieke gokkast met enkele moderne bonusfuncties zoals gratis spins en de Dice Dice Baby-functie. Wie weet win jij tot wel 5.000x je inzet met deze slot.

Hoe speel je Dice Dice Baby?

Dice Dice Baby speel je op een speelveld met zes rollen en vier rijen. Op de rollen zie je klassieke fruitsymbolen verschijnen en andere retroklassiekers. Denk maar aan zevens, citroenen, kersen, sinaasappels, meloenen, bellen en repen. Dice Dice Baby biedt 25 betaallijnen waarop je winnende combinaties kunt maken.

Om te beginnen kun je je inzetbedrag instellen. Dit is mogelijk van € 0,10 tot € 25 per draai. Daarna hoef je alleen nog maar op de SPIN-knop te klikken om het spel te starten.

Met Dice Dice Baby kun je maximum 5.000x je inzet winnen oftewel een maximale uitbetaling van € 125.000.

Dice Dice Baby bonusfuncties

Boven de rollen zie je dobbelstenen die deel uitmaken van de Dice Dice Baby-functie. Deze functie kun je op elk moment activeren tijdens de basis- en bonusrondes. Er verschijnt dan een groen bord op het scherm. Vervolgens worden de dobbelstenen gegooid en krijg je het resultaat te zien.

De nummers die je landt, bepalen welke rollen veranderen in Wild Reels. Als je hetzelfde nummer twee keer landt, verandert de overeenkomstige rol in een Multiplier Wild Reel.

Het scatter symbool ziet eruit als een bonusster. Je moet minstens drie van deze symbolen laten verschijnen om de bonusronde te activeren. Tijdens de bonusronde krijg je acht gratis spins. De Dice Dice Baby-functie is actief bij elke draai tijdens de bonusronde.

Je kunt ook gratis spins kopen met behulp van de koopfunctie. Deze functie kun je aan de rechterkant van je scherm selecteren.

Conclusie Dice Dice Baby

Dice Dice Baby heeft een klassiek uiterlijk, maar een spannende gameplay vol verrassingen. Je kunt genieten van Wild Reels en Multiplier Wild Reels. Dit spel is de perfecte combinatie van een gokkast en een dobbelspel. Bovendien maak je kans om tot 5.000x je inzet te winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...