Go Bananza

door Booming Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.5%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Go Bananza:

39 plays

Gokkast beoordeling

Go Bananza
RTP 95.5%
Volatiliteit HOOG

Go Bananza

Go Banaza is een leuke online gokkast van Booming Games met een apenthema en een Scatter Jackpot-mechanica. Je zult apen zien op een manier die je niet had verwacht. Bereid je voor op grappige beelden, gratis spins en andere lucratieve bonussen.

Hoe speel je Go Bananza?

Go Bananza speel je op een raster met drie rijen, drie rollen en 10 winlijnen. Om te beginnen kun je inzetten tussen € 0,10 en € 100 per spin. Vervolgens kun je het spel starten door virtueel aan de rollen te draaien.

Op de rollen kunnen symbolen verschijnen in de vorm van bananen en bar-symbolen in verschillende kleuren. De gouden apenkop fungeert als scatter symbool. Er is ook een wild symbool dat de andere symbolen vervangt zodat je makkelijker een winnende combinatie kunt maken. Dit wild kan echter de scatter en de bananen niet vervangen.

Go Bananza bonusfuncties

Aan de linkerkant van de rollen zie je een ladder met negen treden. Dit is het symbool voor de Banana Payouts-functie die multipliers tot 2.000x je inzet kan opleveren. De bananensymbolen betalen uit, ongeacht waar ze verschijnen op de winlijnen. Je hebt er echter minstens twee nodig om een multiplier van 1x je inzet te winnen.

Daarnaast kun je gratis spins verdienen door minstens drie scatters te laten verschijnen. Je krijgt dan 10 gratis spins. Er is geen limiet aan het aantal keren dat je de gratis spins-functie kunt activeren.

Verder kun je genieten van de Gamble-functie. Je krijgt dan twee opties om prijzen te winnen. Je kunt het spel Double-or Nothing spelen of Quadruple or Nothing. Jouw doel is om de spelletjes te spelen waarin je de juiste kleur of reeks kaarten moet raden. Als je wint, wordt je winst verdubbeld of verviervoudigd.

Go Bananza Conclusie

Go Bananza heeft een mooi ontwerp en enkele interessante functies. Als je de juiste symbolen kan laten verschijnen, kun je tot wel 2.000x je inzet winnen. Bovendien kun je ook gratis spins scoren en je winsten verdubbelen of verviervoudigen. Er is dus altijd wel iets te beleven met Go Bananza van Booming Games.

Veel voorkomende vragen

Is het mogelijk om Go Bananza gratis te spelen?

Ja, Booming Games heeft ook gezorgd voor een gratis speelversie voor spelers die het spel gratis willen spelen.

Heeft Go Bananza een gratis spins-ronde?

Als je erin slaagt om drie of meer scatter symbolen op de rollen te laten vallen, krijg je 10 gratis spins. Bovendien kun je onbeperkt opnieuw gratis spins winnen.

Is er een mobiele versie beschikbaar van Go Bananza?

Ja, Go Bananza is mobiel geoptimaliseerd zodat je het op elk mobiel apparaat kunt spelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...