Wolf Fang Snowfall

door Spinomenal

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.8%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Wolf Fang Snowfall:

62 plays

Gokkast beoordeling

Wolf Fang Snowfall
RTP 95.8%
Volatiliteit HOOG

Wolf Fang Snowfall

Wolf Fang Snowfall is een prachtige online slot met dierenthema. Het spel maakt deel uit van de Wolf Fang-serie van Spinomenal. Deze online slot is erg populair en daarom maakt Spinomenal er graag verschillende versies van. Dit spel heeft verschillende speciale functies waaronder retriggers, stacked symbolen, stacked wilds, een gratis spins-ronde en meer.

Hoe speel je Wolf Fang Snowfall?

Je speelt Wolf Fang Snowfall op een speelveld met vijf rollen en drie rijen. In totaal biedt deze gokkast 30 winlijnen. Het maximale wat je kunt winnen is 1.000x je inzet. Je kunt inzetten tussen € 0,30 en € 300 per draai. Daarna kun je het spel starten door op de SPIN-knop te klikken.

Het RTP-percentage van Wolf Fang Snowfall is 95,83%, wat net onder het gemiddelde ligt. Theoretisch betekent dit dat voor elke € 100 die je in het spel steekt, je op termijn € 95,83 weer uitbetaald krijgt.

Op de rollen zie je de reguliere speelkaartsymbolen en tal van andere symbolen waaronder ijsberen, zeehonden, herten en witte uilen. Het wild symbool, de wolf, vervangt de andere symbolen zodat je meer kans maakt op het vormen van een winnende match.

Wolf Fang Snowfall bonusrondes en gratis spins

De belangrijkste functie van Wolf Fang Snowfall is de gratis spins-ronde. Je kunt de gratis spins bonusronde activeren door drie of meer scatter symbolen te laten landen. Het maan symbool doet dienst als scatter. Zodra je deze bonusronde activeert, krijg je twee opties:

1. 20 gratis spins met 1×2 gestapelde symbolen

2. 10 gratis spins met 1×3 gestapelde symbolen

Als je drie of meer scatters landt, activeer je het bonusspel opnieuw met dezelfde optie.

Conclusie Wolf Fang Snowfall

Over het algemeen is Wolf Fang Snowfall een leuke gokkast. Deze versie lijkt erg veel op de vorige games, met uitzondering van de graphics. De kwaliteit van het visuele gedeelte is erg hoog. De muziek en de geluidseffecten passen ook heel goed bij het thema. Wat ook uniek is, is dat dit spel twee opties biedt in de gratis spins-ronde. De maximale uitbetaling van 1.000x je inzet is niet bijzonder groot, maar wel zeker de moeite waard.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Wolf Fang Snowfall gratis spelen?

Ja, als je Wolf Fang Snowfall gratis wilt spelen, kun je kiezen voor de gratis speelversie. Je hoeft dan geen echt geld in te zetten.

Welk symbool in Wolf Fang Snowfall is het meest waardevol?

Het meest waardevolle symbool in deze slot is de witte uil. Dit symbool kan 40x, 200x of 1.000x je inzet opleveren.

Heeft Wolf Fang Snowfall een jackpot?

Nee, Wolf Fang Snowfall heeft bonusfuncties en speciale symbolen, maar geen jackpot.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...