Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness

door Spinomenal

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness:

34 plays

Gokkast beoordeling

Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness

Hou je van online gokkasten met een avontuurlijk thema? Maak dan kennis met Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness, een online slot die ontwikkeld werd door Spinomenal. Ga op ontdekkingsreis door Egypte en vind de schatten in de Egyptische piramiden.

Hoe speel je Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness?

Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness speelt zich af op een speelveld met zes rollen, drie rijen en 10 winlijnen. Om het spel te starten, kun je eerst je inzetbedrag vastleggen. Deze gokkast heeft een inzetbereik van € 0,10 tot € 100 per draai. Daarna kun je op de SPIN-knop klikken om de rollen te laten draaien.

Om te winnen, moet je identieke symbolen laten verschijnen en dit vanaf de meest linkse rol. De uitbetaling die je ontvangt hangt af van de symbolen en je inzet per lijn.

De symbolen met de laagste waarde zijn de kaartrangen. Verder heb je de symbolen met een gemiddelde waarde zoals de vogel, de kat, de ankh en het explorer-symbool. Het boek is zowel wild als scatter.

Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness bonusfuncties

Slaag je erin om drie of meer scatter symbolen op de rollen te laten landen, dan activeer je de gratis spins-ronde. Tijdens elke bonusronde wordt één regulier symbool een gelukssymbool. Als er voldoende gelukssymbolen op verschillende rollen staan om een winnende combinatie te vormen, breiden ze uit.

Nadat je de hele rol bedekt hebt, ontvang je een uitbetaling. Als je drie of meer wild scatters landt, retrigger je de bonusfunctie en krijg je 10 extra gratis spins. Wil je meteen 10 gratis spins krijgen, dan kun je gebruik maken van de buy-functie.

De maximale winst die je kunt behalen met Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness is 10.000x je inzet. Dit kun je bereiken in de gratis spins-ronde.

Conclusie Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness

Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness is een online slot met mooie visuele effecten en een boeiende gameplay. Je maakt op elk moment kans om gratis spins te winnen en het winstpotentieel van 10.000x je inzet is zeker de moeite waard.

Veel voorkomende vragen

Kan ik echt geld winnen met Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness?

Ja, je kunt met deze gokkast echt geld winnen als je met echt geld inzet. Er is ook een gratis speelversie beschikbaar van dit spel.

Wie is de ontwikkelaar van Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness?

De ontwikkelaar van Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness is Spinomenal, een toonaangevend softwarebedrijf.

Hoe kan ik gratis spins winnen met Lucky Jack Book of Rebirth Egyptian Darkness?

Je kunt gratis spins winnen door drie of meer boek symbolen op de rollen te laten landen in een enkele draai. Je krijgt dan 10 gratis spins.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...