Book of Muertos

door Spinomenal

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.01%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Muertos:

42 plays

Gokkast beoordeling

Book of Muertos
RTP 96.01%
Volatiliteit MED

Book of Muertos

Zet je schrap voor de online slot Book of Muertos, geproduceerd door topontwikkelaar Spinomenal. Het is eigenlijk een Mexicaanse versie van het populaire Book of Dead. Dit spannende spel biedt gratis spins, uitbreidende symbolen en de kans om tot wel 10.000x je inzet te winnen!

Book of Muertos spelen

Book of Muertos is een gokkast met zes rollen, drie rijen en 10 winlijnen. Je kunt inzetten tussen € 0,10 en € 100 per draai. Nadat je hebt ingezet, kun je op de start-knop klikken om de rollen in beweging te brengen. De gokkast betaalt van links naar rechts en je kunt winnende combinaties maken door drie of meer identieke symbolen te laten landen.

Net als veel andere ‘Book of’-gokkasten heeft Book of Muertos een hoge volatiliteit. Het uitbetalingspercentage van deze slot is 96,01%, wat een mooi gemiddelde is.

Op de rollen zie je tien verschillende symbolen verschijnen waaronder de speelkaartsymbolen van 10 tot A. Deze symbolen genereren de laagste uitbetalingen. De lucratieve symbolen zijn onder meer een sombrero, revolvers, een schedel en een meisje met een masker. Het boek is een speciaal symbool aangezien het fungeert als wild en als scatter.

Book of Muertos gratis spins en bonusfuncties

Book of Muertos biedt enkele boeiende bonusfuncties. Zo kun je onder meer de gratis spins-ronde activeren als je erin slaagt om drie scatter symbolen te laten landen. Je ontvangt dan 10 gratis spins. Tijdens deze ronde kan er willekeurig een uitbreidend symbool op de rollen vallen. Dit symbool bedekt de hele rol. Hierdoor kun je nog grotere winsten scoren. Het is bovendien mogelijk om extra gratis spins te winnen tijdens deze ronde. Je moet dan opnieuw drie of meer scatters laten landen in een enkele draai.

Conclusie Book of Muertos

Met Book of Muertos kun je een maximale winst behalen van 10.000x je inzet. Deze slot is dus zeker de moeite waard om te spelen. De gameplay is eenvoudig en de graphics zijn opvallend en kleurrijk. Bovendien kun je genieten van een spannende gratis spins-functie. Deze slot is in een gratis demo-versie beschikbaar zodat je het spel vrijblijvend kan uitproberen.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Book of Muertos gratis spelen?

Ja, dit spel is beschikbaar in een gratis speelversie zodat je ook zonder storting kunt spelen.

Wat is het RTP-percentage van Book of Muertos?

Deze slot heeft een RTP-percentage van 96,01%, wat een goed gemiddelde is.

Hoe kan ik gratis spins winnen met Book of Muertos?

Je kunt gratis spins winnen door drie of meer scatter symbolen te laten verschijnen in een enkele draai.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...