Turbo Play

door Wazdan

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Turbo Play:

144 plays

Gokkast beoordeling

Turbo Play
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Turbo Play

Turbo Play is een slot video ontwikkeld door Wazdan. Het spel ligt qua uiterlijk erg tussen klassiek en modern in. Deze gokkast heeft drie rollen en één win lijn.

Opvallend is dat deze gokkast erg wisselende meningen heeft. De ene gamer geniet er met volle overgave van, waar de andere gamer Turbo Play gewoon weg wat saai vindt.

Wij geloven dat Turbo Play zeker een leuk spel kan zijn om eens uit te proberen. Je kunt Turbo Play al spelen voor slechts €0,10 cent per draai en de RTP ligt op een gemiddeld 96,10 %

Turbo Play speelregels

Zoals we eerder al aangaven is dit spel bij sommige meer geliefd dan bij anderen. Maar dat betekent niet dat het een immens populair slot is. Dit slot kwam in 2013 al uit en heeft over de jaren veel bekendheid gekregen. Het formaat van de Turbo Play-gokkast is een die er altijd voor zal zorgen dat je plezier hebt tijdens het spelen. Bovendien kan deze gokkast van tijd tot tijd enorme winsten geven!

Zoals de naam al doet vermoeden, zul je merken dat je tijdens het spelen van Turbo Play al gauw winsten binnen gaat halen.

Het doel van het spel is om drie gelijke symbolen op de rollen te krijgen, wanneer dit je lukt win je. Het Wild symbool van Turbo Play is de ster. Wanneer deze op de derde rol tevoorschijn komt, zal deze het symbool worden die jij op dat moment nodig hebt om een winnende rij te maken.

Turbo Play thema en symbolen

Turbo Play heeft naar onze mening een aantrekkelijk design en ziet er gewoon weg netjes uit. De achtergrond is glinsterend paars en de rollen hebben een klassiek design. De symbolen die centraal staan in Turbo Play, zijn de fruitsymbolen. Zo kom je onder meer citroenen, druiven, peer en sinaasappelen tegen.

Een symbool om in de gaten te houden is het Wild symbool, de ster. Wanneer deze op de rol terecht komt, zal deze zich aanpassen in het symbool dat jij op dit moment nodig hebt.

Turbo Play heeft ook een auto play functie. Deze kun je instellen en zo kun je automatisch de gokkast spelen.

Conclusie en vergelijkbare games

Het spel is redelijk basic, maar zeker leuk ter afwisseling van jouw favoriete gokkast. De klassieke fruitsymbolen op de bijzondere paarse achtergrond maakt dat dit slot er aantrekkelijk uitziet.

De jackpot bestaat uit dertigduizend munten en is dus flink! Al kun je naast de mega jackpot natuurlijk ook kleinere winsten halen.

Ben je op zoek naar een totaal andere gokkast en wil je je eens laten verrassen? Speel dan eens Golden Goddess. Dit enorm mooie slot is geïnspireerd op een fantasie thema. Naast het prachtige design en het origineel thema, is het spel ook enorm gebruiksvriendelijk en het heeft bovendien een flinke jackpot.

De symbolen in Golden Goddess zijn ook anders dan andere slots, zo kom je onder meer een roze paard, een prins en een witte eend tegen. Probeer Goldes Goddess eens uit!

Een andere gokkast om eens een kijkje in te nemen is Cleopatra. Zoals de naam al doet verwachten is Cleaopatra geïnspireerd op de oude Egyptische koningin. Je zult in Cleopatra veel geschiedenis en cultuur tegen komen.

De RTP van Cleopatra ligt op 95% en is al te spelen voor €0,10 cent per draai. De jackpot ligt op tienduizend keer jouw inzet!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...