Burning Sun

door Wazdan

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.19%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Burning Sun:

37 plays

Gokkast beoordeling

Burning Sun
RTP 96.19%
Volatiliteit MED

Burning Sun

Kun jij wel wat warmte gebruiken? Maak dan kennis met Burning Sun, een online gokkast van Wazdan. Deze slot maakt deel uit van de Hold the Jackpot-serie en neemt je mee op een komisch avontuur met jackpots, respins en winsten die kunnen oplopen toto 5.000x je inzet.

Hoe speel je Burning Sun?

Burning Sun speel je volgens een Scatter Pays-systeem en dus niet met een traditionele winlijnstructuur. Het is jouw doel om 10 tot 16 identieke symbolen ergens op de rollen te laten landen. Als je hierin slaagt, win je een uitbetaling. Inzetten kan tussen € 0,10 en € 100 per spin. Burning Sun is dus geschikt voor elk budget.

Wild symbolen vervangen alle andere symbolen in het spel. Ze kunnen echter niet worden gebruikt in combinatie met bonussymbolen om de Hold the Jackpot-functie te activeren.

De klassieke symbolen 9 tot A vormen het onderste deel van de uitbetalingstabel, terwijl de gouden sterren en 7’s een grotere uitbetaling opleveren.

Burning Sun gratis spins en bonussen

Het belangrijkste bonusspel van Burning Sun is het Hold the Jackpot bonusspel. Om dit bonusspel te activeren moet je minstens 6 bonussymbolen van elke type laten landen. Dit hoeft niet binnen een enkele draai. Heb je eenmaal het bonusspel geactiveerd, dan begin je met drie respins. Elk nieuw bonussymbool dat landt zet de spinteller terug naar drie. De bonus gaat door totdat je resterende respins nul bereiken of alle rollen gevuld zijn met bonussymbolen.

Als je in het basisspel een Mystery symbool of een Jackpot Mystery Bonus symbool laat verschijnen met het Sticky to Infinity-logo, vergroot je je kansen om het jackpot bonusspel te activeren.

Conclusie Burning Sun

Burning Sun heeft een scala aan interessante functies en unieke mechanica en toch is het een eenvoudig spel om te spelen. Dankzij het Scatter Pays-systeem hoef je je geen zorgen te maken over het landen van symbolen op specifieke posities. Zolang je er 10 of meer landt, win je. Met Burning Sun kun je een maximale winst scoren van 5.000x je inzet. Natuurlijk moet het geluk dan wel aan jouw zijde staan.

Veel voorkomende vragen

Is dit spel ook geschikt voor spelers met een beperkt budget?

Ja, je kunt Burning Sun al spelen vanaf € 0,10 per draai.

Wat is de maximale winst die ik kan scoren met Burning Sun?

Je kunt maximaal 5.000x je inzet winnen met deze online gokkast.

Hoe kan ik winnen met Burning Sun?

Je kunt winnen met Burning Sun door tien of meer identieke symbolen te laten landen. Ze moeten niet landen op een specifieke positie.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...