Thor's Hammer Strike

door Wizard Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.23%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Thor's Hammer Strike:

32 plays

Andere Wizard Games slots

Gokkast beoordeling

Thor's Hammer Strike
RTP 96.23%
Volatiliteit HOOG

Thor’s Hammer Strike

Thor’s Hammer Strike is een online slot die gaat over Scandinavische goden. De futuristische stijl van dit spel is erg aantrekkelijk. Thor’s Hammer Strike werd ontwikkeld door Wizard Games en bevat verschillende indrukwekkende bonusfuncties. Ontdek hieronder meer over de werking van de slot en de bonusfuncties.

Hoe werkt Thor’s Hammer Strike?

Thor’s Hammer Strike is een slot met vijf rollen, drie rijen en 50 vaste winlijnen. Je kunt scoren door identieke symbolen van links naar rechts op de rollen te laten landen. Om te beginnen, kun je je inzetbedrag instellen. Dit kan tussen € 0,20 en € 320 per spin.

De symbolen kunnen mooie beloningen opleveren. Je hebt de laagbetaalde symbolen die tot 1x je inzet kunnen uitbetalen. Daarnaast zijn er de premium symbolen zoals Axe, Helmet, Loki, Valkyrie en Odin. Deze symbolen kunnen tot 5x je totale inzet opleveren.

Het bonussymbool dat de respins kan activeren is Thor zelf en Mjolnir is de scatter. Er is ook een wild in het spel, namelijk de bliksem. Dit symbool kan de andere symbolen op de winlijnen vervangen, behalve de bonus en de scatter.

Thor’s Hammer Strike bonusfuncties

Als je 3, 4 of 5 Mjolnir symbolen landt, win je 8, 12 en 15 gratis spins. Tijdens deze functie kan de wild en de scatter op de derde rol verschijnen. Je kunt ook Thor’s Respins activeren en de graits spins-functie opnieuw triggeren.

Slaag je erin om zes bonussymbolen te laten verschijnen, dan start het bonusspel met zes respins en 1 extra voor elk extra Thor symbool. Tijdens deze bonusfunctie blijven de Thor symbolen tot het einde van het bord staan. Als er geen respins meer zijn, worden de bonussymbolen samengevoegd en krijg je prijzen in de vorm van multipliers.

Met Thor’s Hammer Strike kun je een maximale winst scoren van 1.184,3x je inzet. Tijdens het activeren van de Thor’s Respins nemen je kansen om de maximale winst te behalen toe.

Conclusie Thor’s Hammer Strike

Thor’s Hammer Strike is een spannende online gokkast met Scandinavisch thema. De gameplay omvat Thor’s Respins, gratis spins en multipliers. Deze bonusfuncties helpen je bij het scoren van mooie geldprijzen.

Veelgestelde vragen

Kan ik echt geld winnen met Thor’s Hammer Strike?

Ja, als je inzet met echt geld kun je ook echte geldprijzen winnen met Thor’s Hammer Strike.

Wat is de Return to Player van Thor’s Hammer Strike?

Thor’s Hammer Strike heeft een RTP van 96,23%. Dit ligt net boven het gemiddelde van 96%.

Wat moet ik doen om gratis spins te winnen?

Als je gratis spins wilt winnen met Thor’s Hammer Strike moet je drie of meer scatter symbolen op de rollen laten landen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...