The Funky Boombox

door Wizard Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.23%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met The Funky Boombox:

61 plays

Gokkast beoordeling

The Funky Boombox
RTP 96.23%
Volatiliteit LAAG

The Funky Boombox

Haal je beste dansschoenen uit de kast en bezoek de retro wave club met neonlichten van The Funky Boombox. Deze online gokkast van Wizard Games bevat verschillende bonussen, waaronder Boombox Collect Pots. Hieronder kom je te weten wat deze slot nog allemaal te bieden heeft.

Hoe speel je The Funky Boombox?

The Funky Boombox is een moderne gokkast met vijf rollen, drie rijen en 30 vaste winlijnen. Het is jouw missie om drie tot vijf identieke symbolen te laten landen op de rollen. Als je hierin slaagt ontvang je een uitbetaling. Inzetten kan tussen € 0,50 en € 100 per spin.

De laagbetaalde symbolen van deze gokkast zijn de cassette, de draagbare muziekspeler en de arcade machines. Zij leveren 0,10x tot 0,50x je inzet op. De meer waardevolle symbolen zijn de Boomboxen. De wild is de disco girl die de gewone symbolen vervangt en vermenigvuldigers tot 50x je inzet kan opleveren. Het scatter symbool kan de gratis spins-functie activeren en het levert 1x je inzet op.

Bonusfuncties van The Funky Boombox

Naast de reguliere scatter heeft The Funky Boombox nog enkele speciale scatters. Met Funny Boombox kun je de progressieve Collect Pot winnen. De Funky Wheels is een scatter die de Funky Wheels-bonusfunctie activeert. Deze bonusfunctie draait vinylplaten met geldbeloningen en vermenigvuldigers of Collect Pots.

Boombox Collect Pots zijn beloningen die je kunt verzamelen als je vijf keer een speciale scatter laat landen. Zo kun je tot wel 1.000x je inzet winnen.

Als je de gratis spins-ronde activeert, moet je een bingospel spelen waarmee je vijf gratis spins en een 2x vermenigvuldiger kunt winnen of 20 gratis spins met een 3x vermenigvuldiger. Het is jouw taak om drie verschillende bonussen te kiezen tijdens het spel. Daarna speel je de gratis spins-ronde met een vermenigvuldiger die toegepast wordt op elke uitbetaling.

Conclusie The Funky Boombox

Elk detail van The Funky Boombox is indrukwekkend, van het thema tot de graphics en de muziek. Dit zorgt voor een meeslepende retro vibe die je niet snel zult vergeten. De vele functies houden de spanning altijd hoog. Om de bonusfuncties te activeren moet je de juiste speciale symbolen laten vallen. The Funky Boombox is een online gokkast die heel wat te bieden heeft.

Veel voorkomende vrageni

Heeft The Funky Boombox een jackpot?

Collect Pots kunnen grote prijzen opleveren die vergelijkbaar zijn met progressieve jackpots.

Wat is het meest waardevolle symbool van The Funky Boombox?

De wild heeft de hoogste waarde en kan tot 50x je inzet uitbetalen.

Hoeveel kan ik maximaal inzetten per spin?

Je kunt maximaal € 100 per draai inzetten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...