La Mafia Heist

door Wizard Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.35%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met La Mafia Heist:

40 plays

Gokkast beoordeling

La Mafia Heist
RTP 96.35%
Volatiliteit MED

La Mafia Heist

La Mafia Heist is een spannende gokkast van Wizard Games. Dit spel zit boordevol actie en bonusfuncties. Sluit je aan bij de maffia en maak kans op lucratieve prijzen. Hieronder kom je te weten wat La Mafia Heist allemaal te bieden heeft.

Hoe speel je La Mafia Heist?

La Mafia Heist heeft een eenvoudige gameplay waardoor het geschikt is voor spelers van elk niveau. Het heeft een lay-out met vijf rollen, drie rijen en 40 vaste winlijnen. De maximale winst die je kunt scoren met La Mafia Heist is 3.072x je inzet. Inzetten kan tussen € 0,20 en € 160 per spin.

Deze gokkast heeft negen reguliere symbolen en drie speciale symbolen. De wild vervangt de andere symbolen in het spel en de premium symbolen zijn Beauty en Big Boss. Deze symbolen kunnen je inzet verhogen met 6x of 5x. Op de rollen zie je ook de klassieke kaartwaarden van 10 tot A.

La Mafia Heist bonusfuncties

Bovenaan het speelveld zie je de Collect Pots. Deze kun je claimen tijdens de Gold Reserve Bonus. Deze potten omvatten de Minor, Major en Mega jackpots. Deze jackpots leveren uitbetalingen op van respectievelijk 250x, 500x en 1.000x je inzet.

Om de Gold Reserve Bonus te starten, moet je minimaal zes Gold Bullion-symbolen laten vallen op de rollen. Deze symbolen kunnen tot wel 100x je inzet opleveren, evenals de kans om de Collect Pot-prijs te winnen.

Wanneer een symbool in de middelste positie van rol drie terechtkomt, kan het veranderen in een 3×3 Mega symbool. Met behulp van de scatter symbolen, kun je de bonusronde starten. Land je drie, vier of vijf scatters, dan ontvang je acht, 12 of 15 gratis spins.

Conclusie La Mafia Heist

La Mafia Heist is een spannend spel met overvalthema, originele symbolen en boeiende bonusfuncties. De graphics zijn erg mooi en gedetailleerd. Deze gokkast heeft een gemiddelde tot hoge variantie en een maximaal winstpotentieel van 3.072x je inzet. Bovendien kun je een aantal lucratieve bonussen winnen, waaronder drie verschillende jackpots. La Mafia Heist is een zeer interessante gokkast voor spelers die houden van veel spanning en lucratieve functies.

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik gratis spin krijgen met La Mafia Heist?

Je kunt gratis spins winnen door drie, vier of vijf scatter symbolen te laten landen. Je krijgt dan 8, 12 of 15 gratis spins.

Wat is het RTP-percentage van La Mafia Heist?

La Mafia Heist heeft een Return to Player van 96,35%.

Welk symbool van La Mafia Heist is het meest waardevol?

Het meest waardevolle symbool is het wild symbool. Het vervangt niet alleen de andere symbolen, het kan ook tot 10x je inzet uitbetalen als je er vijf kan laten verschijnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...