Bring In The Fish

door Wizard Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.07%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Bring In The Fish:

45 plays

Gokkast beoordeling

Bring In The Fish
RTP 96.07%
Volatiliteit MED

Bring In The Fish

Is vissen jouw hobby? Maak dan kennis met Bring in The Fish van softwareontwikkelaar Wizard Games. Met behulp van de bonusspin kun je speciale symbolen vangen die vermenigvuldigers opleveren. En dat is nog niet alles! Kom hieronder meer te weten over deze spannende online gokkast.

Hoe speel je Bring in The Fish?

Bring in The Fish heeft een speelveld met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste winlijnen. Het is jouw doel om drie of meer identieke symbolen te laten vallen. Je kunt spelen als je inzet tussen € 0,20 en € 15 per draai.

Probeer zoveel mogelijk zeldzame vissen te vangen in ruil voor een uitbetaling. Op de rollen zie je rivierkreeften, krabben, octopussen en vissen. De wilds vervangen alle basissymbolen in het spel en ze betalen tot 12,5x je inzet uit. De zwaardvis kan vermenigvuldigers toevoegen.

Bonusfuncties van Bring in The Fish

De bonusfuncties van Bring in The Fish zijn heel indrukwekkend. Op de rollen kan een zwaardvis verschijnen die van 1x tot wel 500x je inzet kan uitbetalen als je drie tot 15 van deze symbolen landt. In het bonusspel met spins zal elke batch van drie of meer symbolen de vermenigvuldigers upgraden tot 10.000x!

Verder kun je profiteren van de gratis spins-bonusronde. Slaag je erin om drie, vier of vijf scatters te laten verschijnen, dan krijg je zeven, 10 of 15 gratis spins. Je kunt ook retriggers activeren voor twee tot zes extra gratis spins. Het is mogelijk om deze bonusronde te kopen voor 100x je inzet.

Met behulp van de bonusfuncties kun je tot wel 30.000x je inzet scoren met Bring in The Fish. Dat is enorm veel.

Conclusie Bring in The Fish

Bring in The Fish is een online slot die er erg mooi uitziet. Het speelt zich af op een tropische locatie waar je lekker kunt ontspannen tijdens het vissen. Je kunt niet alleen vis vangen met Bring in The Fish, maar ook gigantische geldprijzen. De bonusfuncties kunnen je winsten de hoogte in laten schieten. Deze online gokkast van Wizard Games zal je ongetwijfeld kunnen vermaken.

Veel voorkomende vrageni

Wat is de RTP van Bring in The Fish?

De RTP van Bring in The Fish kan oplopen tot 96,07%. Deze slot heeft een hoge volatiliteit.

Is het mogelijk om Bring in The Fish gratis te spelen?

Ja, als je Bring in The Fish gratis wilt spelen, kun je eenvoudig de gratis speel-versie selecteren.

Hoe kan ik gratis spins verzamelen?

Door drie, vier of vijf scatters te landen, kun je zeven, 10 of 15 gratis spins verzamelen. Je kunt deze bonusronde ook kopen voor 100x je inzet.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...